Evenimentul Zilei > International > Caz HALUCINANT! Au primit ani grei de ÎNCHISOARE pentru numele pe care i l-au pus BEBELUȘULUI
Caz HALUCINANT! Au primit ani grei de ÎNCHISOARE pentru numele pe care i l-au pus BEBELUȘULUI

Caz HALUCINANT! Au primit ani grei de ÎNCHISOARE pentru numele pe care i l-au pus BEBELUȘULUI

Situație bizară în Marea Britanie! Un cuplu care şi-a numit copilul după Adolf Hitler a fost trimis la închisoare. Cei doi făceau parte dintr-un grup neonazist, scrie CNN.

Adam Thomas, în vârstă de 22 de ani, şi Claudia Patatas, de 38, au fost condamnaţi la şase respectiv cinci ani de închisoare de către Curtea Coroanei Birmingham. Aceștia au fost găsiți vinovați de apartenență la Acțiunea Națională.

În timpul procesului s-a aflat faptul că, într-o fotografie, tatăl își ține bebelușul în brațe în timp ce era îmbrăcat într-o uniformă a Ku Klux Klan, potrivit Adevărul.

În motivarea deciziei, judecătorul a declarat că grupul are „scopuri îngrozitoare” şi că unul dintre obiectivele sale a fost „răsturnarea democraţiei din această ţară prin violenţe şi crime grave şi prin impunerea unui stat în stil nazist care ar eradica secţiuni întregi ale societăţii prin violenţe şi crime în masă”.