Evenimentul Zilei > Actualitate > Băutura i-a întunecat mințile unei femei soldat. A comandat un burger polițistului venit să o aresteze
Băutura i-a întunecat mințile unei femei soldat. A comandat un burger polițistului venit să o aresteze

Băutura i-a întunecat mințile unei femei soldat. A comandat un burger polițistului venit să o aresteze

O femeie soldat era atât de beată, când a mers la un fast-food din afara bazei militare, încât i-a comandat un burger polițistului care a venit să o aresteze.

Evenimentul s-a întâmplat într-un oraș din Marea Britanie, după cum relatează publicația The Sun. După o noapte de petrecere, în orașul Richmond, Kayleigh Goodall, femeia soldat, în vârstă de 33 de ani, a dorit să-și ia ceva de mâncare. Fără să țină cont că se află într-o stare avansată de ebrietate, ea a urcat la volanul autoturismului său și a mers la un restaurant McDonald’s drive-thru ca să-și cumpere un burger.

Pe drum, oboseala, după o noapte de petrecere și alcoolul au făcut-o să nu mai țină cont de regulile de circulație și să se deplaseze haotic pe drum. Practic, potrivit unor martori, aceasta circula pe toată lățimea șoselei, fără să ia în considerare că nu este singură.

Imaginile cu mașina lui Kayleigh Goodall, au fost observate de operatorii televiziunii CCTV de la Catterick Garrison, North Yorkshire, care supravegheau traficul pe șoselele publice. Aceștia observând mașina care „circula neregulat pe tot drumul” au sesizat poliția rutieră.

O patrulă de polițiști s-a luat după autovehiculul condus de Kayleigh Goodall și l-au ajuns chiar în parcare la McDonald’s drive-thru. În timp ce se îndrepta spre fereastra restaurantului ca să-și plaseze comanda, mașina de poliție a oprit în dreptul ei. Un polițist a coborât și a mers către femeia miliar, ca să-i ceară actele.

A început să-i comande polițistului din meniu

Ofițerul de poliție a rămas uimit când Goodall a început să-i comande din meniu, produsele pe care dorea să le achiziționeze. Practic, aceasta era într-o stare atât de avansată de beție încât l-a confundat pe polițist cu un chelner venit să-i ia comanda.

„Ea a comandat mâncare de la ofițerul de poliție înainte de a fi scoasă din mașină”, ​​a declarat procurorul Kathryn Reeve.

Polițiștii au scos-o din mașină și au testat-o pentru consumul de alcool. Aceasta avea a suflat 116 micrograme de alcool în 100 de mililitri de respirație, în vreme ce limita legală este de 35 micrograme. Femeia a recunoscut că a băut toată noaptea cu prietenii, iar mai apoi a urcat la volan și a condus sub influența alcoolului.

Acum, soldatul femeie va trebui să suporte rigorile legii, după ce a fost deferită justiției.

Sursa foto: Facebook