Un nou atac armat în SUA. „Există mai mulţi morţi.” Atacatorul a fost lichidat după ce a împuşcat mai multe persoane într-un spaţiu gestionat de Autoritatea de transport din comitatul Santa Clara.

Locul ales de criminal se află în apropierea celui mai mare aeroport din oraş. Adjunctul şerifului din comitatul Santa Clara, Russell Davis, a declarat că „există mai multe persoane rănite şi mai mulţi morţi”.

Conform sursei citate, persoana care a deschis focul a fost ucisă. „Nu pot să confirm numărul exact de răniţi şi de morţi”, a completat Davis. Totodată, adjunctul şerifului din comitatul Santa Clara a spus că nu cunoaşte identitatea atacatorului.

Cod roșu în SUA. Un nou atac armat, soldat cu mai mulți morți

De asemenea, acesta nu a putut confirma cum a murit cel care a deschis focul asupra cetăţenilor cu puţin timp înainte de ora locală 07:00.

„Atacatorul nu mai este o ameninţare, iar spaţiul a fost evacuat”, a fost mesajul postat de primarul din San Jose, Sam Liccardo, pe reţelele de socializare. San Jose are o populaţie de un milion de locuitori.

Potrivit unei televiziuni locale, locul în care s-a tras nu era deschis publicului. Astfel s-a ajuns la concluzia că atacatorul ar fi putut să fie un angajat. În imagini pot fi văzute forţele speciale în jurul clădirilor de lângă calea ferată, conform Agerpres.

Ştire în curs de actualizare. Vom reveni curând cu informaţii suplimentare.