Evenimentul Zilei > Actualitate > BĂTĂUŞUL Dorel şi-a îndreptat FURIA asupra JURNALIŞTILOR după ce a TERORIZAT comuna Cetăţeni cu AGRESIUNI REPETATE l Video cu IMPACT EMOŢIONAL
BĂTĂUŞUL Dorel şi-a îndreptat FURIA asupra JURNALIŞTILOR după ce a TERORIZAT comuna Cetăţeni cu AGRESIUNI REPETATE l Video cu IMPACT EMOŢIONAL

BĂTĂUŞUL Dorel şi-a îndreptat FURIA asupra JURNALIŞTILOR după ce a TERORIZAT comuna Cetăţeni cu AGRESIUNI REPETATE l Video cu IMPACT EMOŢIONAL

Un personaj controversat din comuna Cetăţeni, judeţul Argeş, a depăşit orice limită la o şedinţă a Consiliului Local.

Dorel Minciunescu, cunoscut în comună pentru actele de violenţă, a fost la un pas să-şi descarce furia şi asupra unor jurnalişti locali, conform ziaruldinmuscel.ro.

Deranjat de faptul că a fost fotografiat de aceştia, Dorel a vrut să le distrugă aparatele de filmat şi să îi bată. Din fericire, aleșii locali și primarul Ion Toader au intervenit şi au sunat la 112.

Nici Dorel Minciunescu nu a cedat şi a sunat la rândul lui la 112, interzicându-le jurnaliştilor să părăsească ședința cu aparatele de filmare.

Consilierii locali au declarat că Dorel Minciunescu este recunoscut în comună pentru violenţa de care dă dovadă aproape în orice situaţie.

Dorel are mai multe dosare penale pentru agresiune și violență fizică şi, conform consilierilor locali, este un potent om de afaceri venit din Moldova.

În timp, acesta a bătut mai mulţi cetăţeni din comună, printre care fostul secretar şi actuali consilieri.