Evenimentul Zilei > Social > HAOS într-un sens giratoriu din România! S-au BĂTUT CA-N FILME, cu BÂTE și CUȚITE. A intervenit poliția să-i despartă
HAOS într-un sens giratoriu din România! S-au BĂTUT CA-N FILME, cu BÂTE și CUȚITE. A intervenit poliția să-i despartă

HAOS într-un sens giratoriu din România! S-au BĂTUT CA-N FILME, cu BÂTE și CUȚITE. A intervenit poliția să-i despartă

Patru bărbați s-au luat la bătaie, miercuri în plină stradă, după o șicanare în trafic a doi șoferi. A fost nevoie de intervenția forțelor de ordine pentru a aplana conflictul.

Cei patru bărbați s-au luat la bătaie într-un sens giratoriu din Târgu-Jiu, după ce doi dintre aceștia, șoferi a două autoturisme, s-au șicanat în trafic.

Polițiștii care s-au deplasat la fața locului au găsit mai multe bâte și un cuțit. Cei patru bătăuși au fost reținuți de polițiști.

Incidentul s-a petrecut în mijlocul unui sens giratoriu aflat în apropierea Inspectoratului de Poliție.

”În urma cercetărilor efectuate s-a stabilit faptul că, pe bulevardul Constantin Brâncuşi, un autoturism condus de un tânăr de 26 de ani, din municipiul Târgu-Jiu, în care se mai aflau doi tineri de 20 şi 28 de ani, a pătruns pe contrasens acroşând un autoturism condus de un tânăr de 20 de ani, din comuna Câlnic, în care se mai aflau doi tineri de 16 şi 24 ani, după care între ocupanţii celor două autoturisme a avut loc un conflict. În conflict, conducătorul auto de 20 de ani a fost agresat fizic de conducătorul auto de 26 de ani, provocându-i mai multe leziuni, după care, împreună cu ceilalţi tineri din autoturism, au distrus geamurile autoturismului victimei cu un obiect contondent. Ulterior, poliţiştii au stabilit că la conflict a mai participat şi un tânăr de 24 de ani, din comuna Runcu”, a declarat, Andrei Lazăr, purtătorul de cuvânt al IPJ Gorj, potrivit Mediafax.ro.