Scandalul a avut loc pe o stradă din cartierul Mândrești, Focșani și a izbucnit când cei doi angajați ai serviciului de ecarisaj un încercat să ridice un câine de pe stradă. Atras de scheunăturile animalului, bărbatul a intervenit, încercând să-l elibereze din lațul celor doi.

S-au luat la ceartă, iar disputa a degenerat rapid. Unul dintre hingheri a pus mâna pe o bâtă ghintuită și a lovit cu putere în capul adversarului, trântindu-l la pământ. Martorii au anunțat poliția care a intervenit și a liniștit lucrurile precum și ambulanța care a dus victima la spitalul județean pentru îngrijiri.

Într-un comunicat transmis presei, polițșiștii au anunțat că în cauză a fost deshis un dosar penal pentru comiterea infracțiunii de loviri și alte violențe, urmând să se stabilească împrejurările în care s-a produs fapta.

Lucrurile nu s-au încheiat aici, însă, pentru victimă. Bărbatul lovit în cap cu bâta a fost transferat în Capitală, la Spitalul „Bagdasar-Arseni” pentru investigații. Medicii au descoperit că lovitura la cap i-a produs un cheag de sânge și, în funcție de evoluția stării de sănătate, nu exclud posibilitatea de a intervene chirurgical.

 

Te-ar putea interesa și: