Evenimentul Zilei > Monden > Bătaie între dive pentru o sacoșă de rafie de la un mare band. Cât costă şi cum arată geanta devenită virală. FOTO
Bătaie între dive pentru o sacoșă de rafie de la un mare band. Cât costă şi cum arată geanta devenită virală. FOTO

Bătaie între dive pentru o sacoșă de rafie de la un mare band. Cât costă şi cum arată geanta devenită virală. FOTO

Geanta Barbes Large East-West Shopper are un preț de 2.090 USD pe site-ul Balenciaga. Sacoșa în formă de dreptunghiulară este imprimată în carouri albastre, albe și roșii și punem pariu că vă va reaminti geanta alimentară pe care o foloseați adesea la piață.
Bine, s-ar putea să vă surprindă, dar este o poveste adevărată. Casa de modă de lux Balenciaga vinde o geantă de cumpărături la un preț enorm, iar internetul este absolut uimit.
Care este elementul surpriză, vă veţi întreba? Ei bine, această geantă, la mare căutare, este doar o sacoșă de băcănie care-i vândută foarte ieftin în pieţe şi nu numai.

Internetul a reacționat la postarea virală cu sacoşa de piaţă la 2090 de dolari

Un utilizator de pe Instagram a observat geanta pe site-ul Balenciaga și a postat o captură de ecran a acestuia: „Balenciaga vinde„ o pungă” la 2000 USD… este ceva ce nu am crezut că voi vedea vreodată”.

Potrivit site-ului web al mărcii de lux, Barbes East-West au un preț cuprins între 1.950 și 2.090 USD. Produsele fabricate în Italia, cu 100% piele de vițel, explică probabil prețul său ridicat. Cu toate acestea, modelele imprimate în albastru-roșu-alb emană  indignare deoarece seamănă cu o sacoşă de rafie.

Această geantă de cumpărături virală Balenciaga are un preț de 1,5 lakh Rs. (Foto: Balenciaga)
Pe măsură ce postarea a devenit virală, utilizatorii de social media au reacționat în secțiunea de comentarii. Mai mulți au fost de acord că geanta arată într-adevăr ca o sacoşă de rafie, în timp ce alții au spus că mamele lor au o colecție mai bună de astfel de genți.
Genti Balenciaga, genti Balenciaga, genti Balenciaga thaila, marfuri straine desi care cauta marfa, indian express, stiri ciudate, stiri virale
Deşi arată ca tradiţionala sacoşă de rafie, geanta Balenciaga este realizată din piele de viţel, are două buzunare în interior şi are imprimat logo-ul celebrului brand. „Arată aproape identic. Este uluitoare diferenţa de preţ”, a comentat un client, pe pagina  brand-ului.
Balenciaga a fost fondată în 1919 de designerul spaniol Cristobal Balenciaga la San Sebastian, Spania și are în prezent sediul la Paris.
Firma spaniolă este cunoscută pentru obiectele extravagante şi, de-a lungul timpului, a atras nenumărate critici cu privire la produsele lansate. Recent, Balenciaga a scos la vânzare clasicii saboţi de spumă Crocs, însă în varianta cu toc, la preţul de 1.000 de lire.
Publicat in categoriile: Monden
Ne puteți urmări și pe pagina noastră de Facebook sau pe Google News
Accesează: