Evenimentul Zilei > EVZ Special > Băsescu, necruțător. Nu trebuie să avem tâmpiți în Guvern, care să închidă magazinele la 18.00. Șoșoacă, o propagandistă
Băsescu, necruțător. Nu trebuie să avem tâmpiți în Guvern, care să închidă magazinele la 18.00. Șoșoacă, o propagandistă

Băsescu, necruțător. Nu trebuie să avem tâmpiți în Guvern, care să închidă magazinele la 18.00. Șoșoacă, o propagandistă

Fostul președinte al României, Traian Băsescu, este necruțător față de actualii guvernanți, dar și față de politicienii care ies în stradă.

Traian Băsescu a spus că trebuie să terminăm cu propagandiști gen Diana Șoșoacă. În același timp, el a spus că trebuie să nu avem tâmpiți nici la guvern, pentru a închide magazinele la orele 18:00.

Atac dur al lui Traian Băsescu la Diana Șoșoacă

Fostul președinte al României, Traian Băsescu, a somat românii să se ferească de infectarea cu coronavirus și să respecte întocmai regulile impuse de autorități. Traian Băsescu a atacat-o dur pe Diana Șoșoacă, senator, despre care a spus că e o propagandistă. El consideră, de asemenea, cu umoru-i specific, că și actualul guvern, despre care spune că e format din tâmpiți, reprezintă o problemă.

„România nu are decât o șansă, să nu impună lockdown, iar populația să se ferească. Adică să purtăm masca, să stăm la distanță și să mergem în aglomerație doar dacă nu avem ce face. Unii se uită că sunt lockdown-uri în Franța, Anglia, Germania, Israel, dar alea sunt forțe economice, noi nu ne comparăm cu ei”, a declarat fostul președinte Traian Băsescu.

Magazinele ar trebui lăsate deschise până la orele 20 su 22, susține Traian Băsescu

În continuarea opiniillor sale, Traian Băsescu a mai spus: ”Dar trebuie să terminăm cu propagandiști gen Șoșoacă. Dar trebuie să nu avem tâmpiți nici la guvern, pentru că a închide magazinele la 18 înseamnă aglomerație, lasă-le frate până la 20, până la 22.

Dacă românii nu sunt responsabili, nu au decât să numere locurile de la ATI și să țină minte că doar un procentaj foarte mic din cei care ajung acolo scapă”, a spus Traian Băsescu, în exclusivitate, la România TV.

Astfel, evoluția politică și pandemică în România provoacă reacții din partea unor foști demnitari de rang înalt și alimentează nemulțumirea populației cu privire la modul în care evoluează țara noastră din punct de vedere economic, politic, social și comunitar. Se constată o oarecare erodare a guvernării în condițiile pandemiei, dar și a criticilor infidele ale adversarilor politici.

Informaţiile publicate de evz.ro pot fi preluate de alte publicaţii online doar în limita a 500 de caractere şi cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.