Bărbatul din Arad care a ucis și incendiat o fetiță de 4 ani a fost condamnat la 18 ani de închisoare

Bărbatul din Arad care a ucis și incendiat o fetiță de 4 ani a fost condamnat la 18 ani de închisoare sursa: Arhiva EVZ

Bărbatul care a ucis și incendiat fetița de doar 4 ani a concubinei sale și-a aflat pedeapsa. A primit ani grei de închisoare, plus despăgubiri de ordinul milioanelor de euro, cerute de tatăl biologic al fetiței. Avocatul acuzării nu crede că va fi depusă contestație.

Criminalul fetiței de doar 4 ani din Arad și-a aflat sentința. Pentru ucidere și incinerarea trupului micuței, bărbatul a primit o pedeapsă de 18 ani de închisoare. În plus, acesta trebuie să plătească și daune în valoare de 1,5 milioane de euro, cerute de tatăl biologic al fetiței. Avocatul Adrian Cuculis, care reprezintă victima, susține că nu se așteaptă la o contestare a deciziei luate pe fond.

Bărbatul a ucis copila în apartament, în timp ce mama micuței se afla la maternitate. După ce a văzut că fetița nu mai respiră, concubinul mamei a decis să o ducă în apropierea unui cimitir, unde a incinerat-o. Pentru faptele sale, bărbatul va sta 18 ani în închisoare și va fi obligat la plata daunelor.

”18 ani de închisoare a dispus instanţa pentru faptele comise. Decizia este pe fond şi ne aşteptăm să nu mai fie contestată”, a transmis, luni, avocatul Cuculis, care îl reprezintă pe tatăl biologic al fetiţei în acest dosar.

Ne puteți urmări și pe Google News

Potrivit avocatului, tatăl micuței de doar 4 ani ”îşi caută acum dreptatea cu privire la locul unde a fost îngropată fetiţa lui, fiindcă iniţial nu-şi dăduse acordul ca fata să fie înmormântată în Arad”.

Bărbatul a recunoscut anchetatorilor fapta comisă

Crima a avut loc la finalul lui 2021. În noiembrie, un bărbat care își plimba câinele în apropierea unui cimitir din localitatea arădeană Bujac a observat trupul fetiței. Acesta a sunat la numărul unic de urgențe 112, iar polițiștii s-au deplasat de urgență la fața locului.

Anchetatorii au găsit piciorul ars al unui copil, apoi au descoperit și trupul, care nu mai avea membrele inferioare. Au fost demarate cercetări, tatăl vitreg al victimei fiind găsit vinovat.

Bărbatul de 23 de ani și-a recunoscut fapta și a povestit procurorilor Parchetului de pe lângă Tribunalul Arad cum s-au petrecut evenimentele. Acesta a mărturisit că a lovit-o pe fetița de doar 4 ani, care fusese diagnosticată cu autism. În urma loviturii, micuța s-a lovit cu capul de perete, apoi de gresie. Loviturile i-au fost fatale, micuța murid pe loc.

Atunci când a văzut că nu mai respiră, bărbatul a hotărât să scape de trupul micuței. L-a învelit într-un cearșaf, apoi l-a băgat într-un geamantan. Acasă se afla și fratele mai mic al copilei ucise, pe care l-a luat de mână și a plecat lângă cimitirul din cartierul Bujac unde a incinerat corpul copilei. Băiețelul a fost lăsat la aproximativ 10 metri distanță, cu ochii în telefon, la desene animate.

Bărbatul de 23 de ani a solicitat reducerea pedepsei pentru că și-a mărturisit fapta comisă.