Bărbat omorât într-un cinematograf din Letonia în timpul filmului Black Swan

Bărbat omorât într-un cinematograf din Letonia în timpul filmului Black Swan

Un bărbat a fost omorât într-un cinematograf din Letonia pentru că mânca prea zgomotos popcorn în timpul filmului "Black Swan", relatează The Guardian.

Barbatul în vârstă de 42 de ani a fost împuşcat de un tânăr de 27 de ani, care stătea chiar pe scaunul de lângă el. La sfârşitul filmului "Black Swan", după un conflict iscat din cauza modului în care victima mânca popcorn, tânărul a scos un pistol şi a tras.

Agresorul este un absolvent al academiei de poliţie şi avea permis pentru arma folosită. Ceilalţi spectatori au chemat imediat poliţia şi ambulanţa, iar tânărul a aşteptat acolo venirea autorităţiilor. Filmul "Black Swan", cu Natalie Portman, este un thriller despre o balerină care nu rezistă presiunii noului spectacol în care obţine rolul principal, era difuzat într-un cinematograf dintr-un centru multiplex din capitala Letoniei, Riga. Ultimul incident de acest gen a avut loc într-un cinematograf din Marea Britanie. Acolo, un băiat de 16 ani a aruncat clor pe o femeie care încerca să îi convingă pe nişte adolescenţi să vorbească mai încet în timpul filmului Harry Potter. 

Ne puteți urmări și pe Google News