Evenimentul Zilei > Actualitate > Gest absolut grotesc! Și-au ucis soția pentru că transpira. Crima a îngrozit România
Gest absolut grotesc! Și-au ucis soția pentru că transpira. Crima a îngrozit România

Gest absolut grotesc! Și-au ucis soția pentru că transpira. Crima a îngrozit România

Un bărbat din Mediaș și-a ucis soția pentru că transpira. Cumplitul incident s-a produs după o ceartă pe care aceștia au avut-o în toiul nopții.

Un bărbat din Mediaș și-a ucis soția pentru că transpira. Crima care a îngrozit România s-a produs după o ceartă pe care aceștia au avut-o în toiul nopții. Bărbatul s-a trezit din somn pentru a schimba hainele soției deoarece femeia transpira abundent din cauza unei boli. Acesta s-a enervate teribil, iar de aici și până la crimă nu a fost decât un pas.

„În data de 08.02.2021, în jurul orei 03:00, inculpatul RI (în vârstă de 88 ani, născut în judeţul Alba, domiciliat în municipiul Mediaş, judeţul Sibiu) s-a trezit pentru a o ajuta pe soţia sa, RD (în vârstă de 91 ani, născută în jud. Alba, domiciliată în municipiul Mediaş, judeţul Sibiu) să se schimbe de haine, aceasta suferind de o afecţiune medicală din cauza căreia transpiră excesiv.

Între cei doi soţi a izbucnit un conflict în cadrul căruia, inculpatul RI a lovit-o pe soţia sa cu o rangă de mai multe ori în cap, după care a luat un cuţit de bucătărie cu care i-a secţionat vena jugulară, victima decedând ca urmare a insuficienţei cardio-respiratorii şi circulatorii acute”, se precizează într-un comunicat remis de autorități.

Un bărbat din Mediaș și-a ucis soția pentru că transpira

„Prin ordonanţele procurorului din data de 08.02.2021, s-au dispus: efectuarea în continuare a urmăririi penale faţă de suspectul RI pentru săvârşirea infracţiunii de omor prevăzută de art. 188 alin 1 Cod pen. raportat la art. 199 alin 1 Cod pen. şi punerea în mişcare a acţiunii penale faţă de inculpatul R.I. pentru săvârşirea infracţiunii anterior menţionată. Urmare a probatoriului administrat, prin ordonanţa din data de 08.02.2021 procurorul din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Sibiu a dispus reţinerea inculpatului RI, pe o durată de 24 ore, pentru săvârşirea infracţiunii de omor, urmând a se înainta judecătorului de drepturi şi libertăţi din cadrul Tribunalului Sibiu referat cu propunere de arestare preventivă a acestuia, pentru o perioadă de 30 zile”, se mai arată în comunicat.