Evenimentul Zilei > Social > Drumul de la un bar închis la morgă. Și-a ucis partenerul de băutură de ciudă că nu avea unde să bea
Drumul de la un bar închis la morgă. Și-a ucis partenerul de băutură de ciudă că nu avea unde să bea

Drumul de la un bar închis la morgă. Și-a ucis partenerul de băutură de ciudă că nu avea unde să bea

Crimă șocantă, ieri noapte, în Neamț. Un bărbat în vârstă de 51 ani, din comuna Piatra Şoimului, a fost ucis de un consătean în vârstă de 18 ani, iar motivul pare unul halucinant. S-au luat la harță pentru că au găsit închis barul unde aveau de gând să bea toată noaptea, potrivit Agerpres.

Potrivit purtătorului de cuvânt al IPJ Neamţ, agentul şef adjunct Robert Costan, victima a fost lovită de către agresor, în mod repetat, în zona capului, cu o coadă de topor, fapt ce i-a cauzat în cele din urmă decesul.

„Colegii mei, sub coordonarea unui procuror criminalist din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Neamţ, au stabilit că în jurul orei 23,00, un tânăr de 18 ani, din Poieni, comuna Piatra Şoimului, ar fi lovit în zona capului un bărbat de 51 ani, din aceeaşi localitate, până când acesta a decedat. În urma acţiunii profesioniste a poliţiştilor sub îndrumarea procurorului de caz, tânărul bănuit de comiterea faptei a fost prins şi reţinut”, a declarat purtătorul de cuvânt al IPJ Neamţ.

Potrivit unor surse din cadrul anchetei, victima şi agresorul au plecat, în jurul orei 23.00, către un bar din localitate pentru a consuma băuturi alcoolice. Cei doi au găsit barul închis şi au început să se certe.

Tânărul în vârstă de 18 ani l-a lovit cu pumnii, de mai multe ori, pe bărbatul de 51 ani iar acesta din urmă a vrut să plece acasă. Agresorul s-a întors cu o coadă de topor şi l-a lovit în cap pe bărbatul de 51 ani până l-a omorât.

Agresorul a fost reţinut şi încarcerat, urmând să fie dus la instanţa de judecată pentru emiterea unei măsuri preventive.

Publicat in categoriile: Social
Ne puteți urmări pe Facebook, Telegram sau pe Google News
Accesează: