În urma publicării acestui material, jurnalistul Radu Moraru de la Nașul TV îi solicit demisia lui Bădulescu

În anul 2002, pe cînd era doar un simplu „ciripitor” la Doi Și un Sfert, Bădulescu i-a inventat amicului sau o presupusă contrabandă cu pastile Ecstasy. În urmă acuzațiilor aduse, dar și a „învârtelilor” pe care serviciul Secret al MAI le făcea pe „culoarele Justiției”, așa-zisul amic a lui Bădulescu a fost condamnat la 10 ani de închisoare, informază Nașul TV.

Din păcate, victima lui Bădulescu a fost închis doi ani pe nedrept. Ulterior ÎCCJ a dovedit că totul a fost o înscenare, iar omul a fost eliberat și recompensat cu 1 miliard de lei vechi”.

În urmă acestui caz, au început să iasă la iveală detalii mai puțîn cunoscute despre „celebrul” Bădulescu. Se pare că acesta îi datora amicului 14.000 de dolari, bani pe care îi luase cu împrumut și nu i-a mai restituit. Acesta nu a fost singură vitimă, Bădulescu mai avînd la activ încă o țeapă indentică, față de un sirb din Timișoara.

„Oare cîte astfel de „servite” o avea la bord acest nemernic, încît a fost ajutat să ajungă, în 15 ani, din biet “sifon” pînă la ditamai “gradul” de vice Primar al Capitalei?!

Doamna Primar Firea, dacă acest individ nu demisionează astăzi va somez public să îi cereți demisia! Este inacceptabil să fim conduși de astfel de scursuri! Este inacceptabil că sutele de milioane de euro ale Primăriei să fie gestionate de asemenea indivizi”, scrie Radu Moraru.