Conflictul dintre cei doi a început în urma mesajelor în care Mircea Badea critica în termeni duri artiştii din România.

Deranjat de amploarea şi conţinutul atacului, Alifantis i-a transmis lui Badea o scrisoare deschisă, prin intermediul căreia i-a pus în vedere să-şi prezinte scuzele şi să-l ocolească în viitor.

La rândul său, vedeta Antenei 3 a precizat că nu l-a vizat pe Alifantis în atacul asupra artiştilor români şi n-a rămas dator cu replicile apăsate şi acide.

„Nu mi-a dat prin cap niciodată că Nicu Alifantis, pe care îl iubesc, face parte din aceeași breaslă cu Chirilă sau cu Ristei sau cu orice alt produs popcorn.

Domnul Alifantis îmi spune că am greșit și că se încadrezeaza în aceeași breaslă cu artiștii care au nick-uri în loc de nume.

Înțeleg că am jignit artiștii români și că trebuie să îmi cer scuze. Dacă mi-o cere domnul Nicu Alifantis, e în regulă: vă cer scuze.

Mai înțeleg că sunt un ratat. E foarte posibil. Nici măcar nu am pornirea de a încerca să caut contra argumente.

Sunt și dezgustător. De asemenea posibil, dar puteți aplica aceeași rețeta pe care mi-o recomandați: schimbați canalul.

E și foarte târzie emisiunea mea. Ora respectivă ar putea fi folosită pentru creație muzicală, nu pentru nervi și resentimente.

Cu privire la ocolirea dumneavoastră, domnule Alifantis, lucrurile sunt rezolvate deja: social distancing e lege.

Cu stimă și cu sincere urări de succes. Dumneavoastră și breslei din care vă revendicați”, a transmis Mircea Badea pe Facebook.

Aici puteţi citi conţinutul scrisorii deschise transmise de Alifantis lui Badea.