Evenimentul Zilei > Actualitate > BACALAUREAT 2015. Vezi BAREMELE de corectare la limba română
BACALAUREAT 2015. Vezi BAREMELE de corectare la limba română

BACALAUREAT 2015. Vezi BAREMELE de corectare la limba română

BAC 2015 SUBIECTE și bareme de corectare. Absolvenții claselor a XII-a au susținut astăzi prima probă scrisă, la limba și literatura română, baremele de rezolvare a subiectelor fiind publicate pe site-ul www.edu.ro. EVZ.RO şi EDU.RO va ofera toate informatiile despre BAC 2015 de care aveti nevoie.

Astfel, pe site-ul Ministerului Educației au fost publicate baremele de corectare a subiectelor din varianta cu numărul 5, atât pentru profilul real-tehnic, cât și pentru profilul uman-pedagogic.

VEZI AICI BAREMUL PENTRU PROFILUL REAL-TEHNIC

La profilul real, candidații la BAC 2015 au avut de rezolvat, la primul subiect, mai multe cerinţe pe baza unui text dramatic. La subiectul 2, absolvenţii de liceu au avut de scris un text argumentativ despre sport, iar la subiectul 3, au avut de prezentat particularităţile unui personaj dintr-o operă scrisă de Ion Creangă, Marin Preda sau George Călinescu.

VEZI AICI BAREMUL PENTRU PROFILUL UMAN-PEDAGOGIC

Iar candidații la examenul de BAC 2015 de la profilul uman au avut, la primul punct, de analizat un text dramatic (rolul virgulei, antonime, sinonime etc). La punctul al doilea au avut de scris un text argumentativ despre rolul scriitorilor într-o societate. La punctul al treilea au avut de făcut o analiză privind relaţia dintre două personaje într-un roman interbelic.

BACALAUREAT 2015. Subiecte, barem de corectare, rezultate, ştiri:Urmăreşte categoria specială BACALAUREAT 2015, EDU.RO & EVZ.RO!

Stiri despre: calendar Bac 2015, subiecte Bacalaureat 2015, barem de corectare Bac 2015,
REZULTATE BACALAUREAT 2015, CONTESTATII si rezultate contestatii Bac 2015.

REZULTATE BACALAUREAT 2015 edu.ro. Vezi notele din fiecare JUDEŢ

REZULTATE BAC 2015. Rezultatele finale ale examenului de Bacalaureat 2015, după rezolvarea contestaţiilor, vor fi afişate vineri, 10 iulie 2015. EVZ.RO vă prezintă rezultatele la examenul de Bacalaureat 2015 pe județe.