Evenimentul ZileiSocialAudiere bombă în cazul Caracal. Dezvăluirile femeii „în roşu” dau peste capul cursul anchetei

Audiere bombă în cazul Caracal. Dezvăluirile femeii „în roşu” dau peste capul cursul anchetei

Audiere bombă în cazul Caracal. Dezvăluirile femeii „în roşu” dau peste capul cursul anchetei
Femeia „în roșu”, care a fost filmată lângă Luiza Melencu, cu câteva momente înainte de dispariția adolescentei. A fost audiată de procurorii DIICOT.

Ancheta în cazul Caracal a luat o întorsătură neobișnuită . Oamenii legii au chemat-o la audieri pe femeia” în roșu „, care a fost filmată lângă Luiza Melencu, cu câteva momente înainte de dispariția adolescentei.

Ea a fost audiată de procurorii DIICOT, fiind considerată unul din martorii cei mai importanți în cazul Caracal, anunţă România TV.  F

. Femeia a fost surprinsă în ultimele imagini de pe camerele de supraveghere cu Luiza Melencu, înainte că adolescenta să se urce în mașina lui Gheorghe Dincă. Femeia în roşu, imortalizată de camerele de supraveghere , a fost identificată de anchetatori şi a fost condusă la audieri, în cursul lunii octombrie.

În timpul audierilor în fața procurorilor DIICOT Craiova, femeia în roşu nu a dat nicio informație importantă . Ea le-a spus oamenilor legii că a aflat totul de la televizor și că s-a văzut pe imaginile surprinse de camerele de supraveghere, prezentate în presă. Ea a precizat că nu-şi aminteşte nimic despre Luiza , fata dispărută deoarece în ziua aceea au trecut multe persoane pe lângă ea . Femeia în roșu a fost audiată la cererea avocatului familiei Luizei, Tonel Pop.


Accesează: