Evenimentul Zilei > Actualitate > Au apărut mărţişoarele cu Arsenie Boca. Ești curios să vezi cum arată?
Au apărut mărţişoarele cu Arsenie Boca. Ești curios să vezi cum arată?

Au apărut mărţişoarele cu Arsenie Boca. Ești curios să vezi cum arată?

În centrul Timișoarei, aproape 200 de comercianţi vând mărţişoare, printre care şi bucăţi din lemn cu chipul lui Arsenie Boca, mărţişoare tricotate sau cu motive tradiţionale.

La fel ca în anii precedenţi, vânzătorii din Timişoara au dat dovadă de multă creativitate. Un comerciant vinde bucăţi din lemn pe care sunt lipite fotografii cu chipurile mai multor sfinţi, printre care şi cel al lui Arsenie Boca, de care sunt prinse şi fire albe cu roşu. Prețul acestor mărţişoare este de 5 sau 10 lei, în funcţie de dimensiune, scrie Mediafax.

Astfel, potrivit legii, comercianţii pot vinde, până în data de 1 martie, în mai multe locaţii din oraş mărţişoare şi felicitări.
În Piaţa Victoriei din Timişoara se găsesc şi mărţişoare tricotate, mărţişoare din fimo, din hârtie, săculeţi cu lavandă sau din flori uscate, care costă între 3 şi 5 lei. Cele mai scumpe mărţişoare sunt cele din argint, care pot fi cumpărate cu preţuri cuprinse între 15 şi 60 lei.

Aproape 200 de comercianţi vând mărţişoare în centrul Timişoarei, plus alţi 300 în alte locaţii din oraş, în perioada 24 februarie – 1 martie.