Au apărut fotografii-spion cu Dacia Sandero 2 | FOTO

Au apărut fotografii-spion cu Dacia Sandero 2 | FOTO

După imaginile-spion cu Logan 2, model care urmează a fi prezentat abia în 2013, un site italian, "autoblog.it", a dat publicităţii un set de fotografii cu viitorul Sandero. Foarte bine camuflat.

Noul set de fotografii-spion care şi-a făcut apariţia pe internet ar putea surprinde noua versiune a modelului Dacia Sandero, în timpul testelor premergătoare lansării.

Fotografiile prezintă o maşină atât de riguros camuflată, încât abia se poate distinge profilul hatchback, nicidecum vreun element de design.

Viitorul model Dacia Sandero va face un pas înainte în ceea ce priveşte organizarea comenzilor şi aspectul general al bordului - cale deschisă de monovolumul Lodgy.

Ne puteți urmări și pe Google News

Design şi dotări cu influenţă Lodgy

Multe dintre elementele stilistice exterioare (mai ales cele din partea frontală) observate la Lodgy vor fi, probabil, redate - mai mult sau mai puţin fidel - de viitorul Sandero.

O serie de echipamente lansate pe Lodgy (navigaţie, scaune încălzite, limitator de viteză) ar putea să îşi găsească locul şi pe noul Sandero.

Motorizări: fără surprize

Pe partea de motorizări, noutăţile nu vor avea o greutate similară. Probabil că primul motor turbo alimentat cu benzină intrat în oferta Dacia (odată cu lansarea monovolumului Lodgy) va fi introdus şi în oferta viitorului Sandero.

Alături de acesta, deja cunoscutele unităţi pe benzină şi motorină.

Preţurile, în nota cunoscută. Eventuale creşteri, pe versiunile superioare

Preţurile nu ar trebui să difere prea mult de cele actuale. Mai cu seamă versiunea de bază (cu puţine dotări) ar face bine să nu se îndepărteze prea mult de nivelul actual (7.300 de euro cu TVA).

Dacia ar putea expune Sandero 2 (o evoluţie a actualei generaţii) la Salonul Auto de la Paris, la sfârşitul lunii septembrie.