Evenimentul Zilei > Actualitate > MMA. Atenţie, aterizează „Bombardierul!”
MMA. Atenţie, aterizează „Bombardierul!”

MMA. Atenţie, aterizează „Bombardierul!”

Ion Pascu, cel mai bun luptător româ de arte marţiale mixte, revine în cuşcă pe 31 octombrie în Divizia MMA, eveniment care va avea loc la Circul Globus cu începere de la ora 20.00.

Pascu este supranumit „Bombardierul” pentru agresivitatea ieşită din comun pe care o arată în cuşcă şi pentru forţa loviturilor sale. În momentul de faţă, constănţeanul are 14 victorii şi 6 înfrângeri. Nu a cedat niciodată prin ko iar din cele 14 victorii, 8 au fost obţinute prin ko, 3 prin tehnici articulare şi 3 la decizie.  Ion Pascu şi-a început cariera sportivă cu luptele, a continuat cu wushu iar din 2008 a trecut la mma.

A luptat în cele doua promoţii importante de MMA din Anglia, BAMMA şi UCMMA, iar visul său este acela de a ajunge în UFC, cea mai puternică organizaţie de arte marţiale mixte din lume. Până atunci, “Bombardierul” Pascu a hotărât să schimbe categoria, astfel că va trece de la 84 de kg la 77. Luni 31 octombrie, de la ora 20.00, la Circul Globus din Bucureşti, Ion Pascu va lupta în Divizia MMA, cea mai tare promoţie de arte marţiale mixte din România, contra sârbului Djordje Markovic, al cărui nume de ring este tot….Bombardierul !