Evenimentul Zilei > International > Atac armat într-un autobuz. Trei bărbați au fost înjunghiați
Atac armat într-un autobuz. Trei bărbați au fost înjunghiați

Atac armat într-un autobuz. Trei bărbați au fost înjunghiați

Trei oameni au fost înjunghiați într-un autobuz, în Londra, la primele ore ale dimineții. Autorul, în vârstă de 34 de ani, a fost reținut de polițiști în vreme ce victimele sale au ajuns la spital.

Unul dintre cei înjunghiați se luptă, pe patul de spital, între viață și moarte, fiind dus la spital într-o stare critică. Alte două victime, tot bărbați, în vârstă de 34 și 22 de ani, au fost, de asemenea, transportate la spital pentru a fi tratate pentru leziunile provocate de tăieturi. În cazul acestora, rănile au fost mai ușoare.

Atacul s-a produs în autobuzul N25 din Mile End, în estul Londrei, a anunțat poliția, citată de express.co.uk. Poliția a arestat un bărbat de 34 de ani acesta fiind suspectat că a provocat rănile celor trei victime.

La scurtă vreme după producerea acestui măcel, stația de metrou Mile End și autostrada A11 au fost închise pentru câteva ore, timp în care s-a desfășurat ancheta poliției. Autobuzul a fsot scos din circulație, tot din acelați motiv, fiind considerat scena crimei.

Poliția a fost chemată miercuri, 20 octombrie, la ora 12.48, pe Mile End Road, E8, în urma unor informații despre un bărbat văzut în posesia unui cuțit la bordul unui autobuz de pe ruta N25”, a declarat un purtător de cuvânt al Poliției metropolitane.

Sursa foto: express.co.uk

Poliția a dat primul ajutor persoanelor înjunghiate

Potrivit acestuia, ofițerii au identificat o victimă a acestui atac în stare gravă și i-au acordat primul ajutor. Ceilalți doi înjunghiați au fost, de asemenea, transportați la spital pentru îngrijiri.

„Bărbatul a fost transportat de către Serviciul de Ambulanță din Londra la un spital din estul Londrei, unde rămâne în stare critică. Alți doi bărbați – în vârstă de 34 și 22 de ani – au fost, de asemenea, transportați la spital pentru a fi tratați pentru rănile provocate de tăieturi. Se crede că rănile lor nu le pun viața în pericol”, au precizat polițiștii.

Suspectul a fost reținut pe loc

Suspectul pentru acest atac a fost arestat pe loc, fiind acuzat că a provocat vătămări corporale foarte grave. El a fost transportat la o secție de poliție unde va fi pus sub arest.

„Un bărbat în vârstă de 34 de ani a fost arestat la fața locului sub suspiciunea de a fi provocat vătămări corporale grave. El a fost dus la o secție de poliție din estul Londrei, unde rămâne în arest. Autobuzul care este scena crimei rămâne la fața locului. Cercetările continua”, au mai precizat polițiștii.

Un comerciant, a cărui afacere se află vizavi de locul faptei, a declarat incidentul din Londra s-a petrecut undeva după miezul nopții, în primele ore ale dimineții.