Evenimentul Zilei > Actualitate > Astra, la un pas de DEPUNCTARE și de INTERDICȚIE la transferuri
Astra, la un pas de DEPUNCTARE și de INTERDICȚIE la transferuri

Astra, la un pas de DEPUNCTARE și de INTERDICȚIE la transferuri

Astra Giurgiu se afundă tot mai mult în probleme, după ce, astăzi, a fost sancţionată de către Comisia de Disciplină a FRF cu o penalitate de 3.000 de lei, pentru neachitarea unei datorii pentru o firmă de management sportiv.

5 zile, atât au la dispoziție giurgiuvenii pentru a efectua plata, conform termenului acordat de Comisie. Dacă nu, „alb-negrii” riscă depunctarea și interdicția la transferuri. Dovada plății trebuie arătată pe 11 noiembrie 2015. În cazul în care termenul nu se va respecta, la fiecare 15 zile calendaristice, Astra va pierde câte două puncte.

„Comisia a sancţionat debitorul AFC Astra cu penalitate de 3.000 de lei şi i s-a acordat un termen de graţie de 5 zile pentru executarea integrală a obligaţiilor de plată conform art. 24 lit. C al.1.a din Regulamentul privind Statutul şi Transferul Jucătorilor de Fotbal, faţă de creditorul 90 Minuten @ Menr Sports Management.

Comisia a acordat termen în data de 11 noiembrie 2015, ora 15:00, dată la care debitorul AFC Astra să prezinte dovada plăţii faţă de creditorul 90 Minuten @ Menr Sports Management, conform Hotărârii nr. 196/CL/30.07.2015, definitivă prin decizia nr.53/CR/20.08.2015 pentru a evita interzicerea dreptului de a transfera şi/sau legitima jucători în calitate de club cesionar şi depunctarea”, se arată decizia comisiei, publicată pe site-ul FRF.

 

Informaţiile publicate de evz.ro pot fi preluate de alte publicaţii online doar în limita a 500 de caractere şi cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.