Evenimentul Zilei > Economie > Astăzi aflăm dacă ASTRA ASIGURĂRI intră sau nu în FALIMENT? Soarta companiei, anunțată la ora 15!
Astăzi aflăm dacă ASTRA ASIGURĂRI intră sau nu în FALIMENT? Soarta companiei,  anunțată la ora 15!

Astăzi aflăm dacă ASTRA ASIGURĂRI intră sau nu în FALIMENT? Soarta companiei, anunțată la ora 15!

Astra Asigurări, companie aflată în administrare specială, a încheiat fără succes a treia etapă a majorării de capital, pe 19 august, niciun investitor nearătându-se interesat. La ora 15, Autoritatea de Supraveghere Financiară va anunța ce prevede raportul administratorului special KPMG, și ce decizie va fi luată în privința Astra.

Administratorul special KPMG a anunțat anterior că nu există șanse de reabilitare pentru companie, în lipsa majorării de capital. 

Ulterior, Dan Adamescu, patronul Astra Asigurări a anunțat că poate realiza o majorare de peste 400 de milioane de lei în circa un an, cu condiția ca Astra să iasă din administrare specială, iar Autoritatea de Supraveghere Financiară să aprobe preluarea AXA de către Astra Asigurări.  

Informaţiile publicate de evz.ro pot fi preluate de alte publicaţii online doar în limita a 500 de caractere şi cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.