„Cum s-au schimbat vremurile”, a scris Schwarzenegger alături de fotografia pe care a postat-o pe Instagram. Povestea din spatele acestei poze șocante are însă un impact mult mai puternic.

Înfăsurat într-un sac de dormit, actorul s-a decis să tragă un pui de somn, chiar în fața statuii sale, ridicată în fața unui hotel de pe o arteră importantă din Ohio, SUA, în perioada în care acesta era guvernator, potrivit People.com.

Sursa foto: Instagram

Se pare că la momentul în care a participat la inaugurarea hotelului, în calitate de guvernator al statului California, personalul a fost atât de încântat de prezența acestuia încât i-au ridicat o statuie și i-au promis că de fiecare dată când va veni la această unitate hotelieră va avea parte de o cameră gratis.

Informațiile ulterioare apărute pe internet, care arată că Arnold a fost refuzat de același hotel, atunci când a vrut să se cazeze, dar nu mai era în funcția de guvernator, s-au dovedit doar supoziții.

Arnold a postat fotografia în pe 15 ianuarie 2016, însă ea a revenit în opinia publică și anul acesta.

Se pare că actorul, care între timp nu mai era guvernator, se afla la acea vreme în Ohio, pentru a participa la filmările peliculei „478”, un film bazat pe fapte reale.

Din comentariul scurt al actorului: „Cum s-au schimbat vremurile” și ipostaza în care s-a lăsat fotografiat, asemănătoare unui om al străzii, se deduce că hotelul și-a schimbat politica și a refuzat să-l primească pe gratis.