Evenimentul Zilei > Justitie > Arestatul Dinel Nuțu, fost Staicu, și-a făcut site
Arestatul Dinel Nuțu, fost Staicu, și-a făcut site

Arestatul Dinel Nuțu, fost Staicu, și-a făcut site

Aflat în arest preventiv în dosarul prejudicierii Transgaz, dar impulsionat de anularea pedepsei din cazul fraudării BIR, Dinel Nuțu, fost Staicu, și-a făcut site și promite reînființarea Universității Craiova.

Doctor în "economie subterană" cu acte în regulă, în sensul că și-a susținut Teza chiar pe această temă, Dinel Nuțu, fost Staicu, este un om ocupat și în penitenciar. Impulsionat de recenta anulare a condamnării primite în dosarul fraudării Băncii Internaționale a Religiilor (BIR), Dinel Staicu și-a făcut site: www.dinel-nutu-staicu.ro.Vorbește, printre altele, despre realizările sale, precum Muzeul Comunismului de la Scornicești (Olt), Palatul Republicii Socialiste de la Podari (Dolj), dar și de echipa de fotbal Universitatea Craiova. Promite reînființarea acesteia dacă va scăpa din arest. Apoi trece în revistă și recentele sale aventuri penale.
Avocatul afaceristului oltean, Bogdan Firuleasa, este de părere că și mandatul de arestare preventivă din dosarul Transgaz ar trebui revocat, atâta vreme cât a fost emis după și din cauza fugii lui Dinel Staicu în Ungaria, după primirea condamnării în cazul fraudării BIR, pedeapsă ce a fost anulată, între timp. Următorul termen în dosarul Transgaz este pe 28 martie, la Judecătoria Sectorului 2 București.
Rămâne de văzut dacă și judecătorii – nu numai oltenii – ar putea fi impresionați de promisiunea reînființării Universității Craiova.

Publicat in categoriile: Justitie
Ne puteți urmări și pe pagina noastră de Facebook sau pe Google News