Ar fi cuplul secolului! Două nume grele ale muzicii românești, tandrețuri în direct la TV

Ar fi cuplul secolului! Două nume grele ale muzicii românești, tandrețuri în direct la TV

Că este vorba de regie sau există o atracție nedisimulată între cei doi colegi în juriul uneia dintre cele populare emisiuni de la noi, doar ei o știu. Însă lumea vorbește.

Despre Loredana Groza și Ștefan Bănică știe toată lumea că se înțeleg de minune, însă atunci când vine vorba de momentele în care se afișează în public, cei doi sunt, de cele mai multe ori, extrem de rezervați. Cu toate acestea, jurații de la X Factor au făcut un gest controversat, în văzul tuturor, care a ridicat numeroase semne de întrebare, potrivit cancan.

 Lori, abonată la controverse

La X Factor, Loredana Groza și Ștefan Bănică le-au oferit telespectatorilor un moment controversat. Pe scena concursului de talente muzicale au venit doi concurenți care au interpretat celebra piesă „Shallow”, iar în timp ce cântau cei doi, Loredana Groza i-a făcut ochi dulci colegului său din juriu.

Mai exact, la un moment dat, Lori l-a luat de mână pe Ștefan Bănică, spre surprinderea tuturor telespectatorilor care se uitau la X Factor. Aceasta nu este, însă, singura și nici prima apropiere dintre cei doi, căci de-a lungul timpului, au mai fost protagoniștii unor scene similare, tot la X Factor, în momentul în care Ștefan Bănică s-a deocheat și a avut nevoie de ajutor.

Ne puteți urmări și pe Google News

În ultima vreme, artista a realizat numeroase ședințe foto care o prezintă în ipostaze extrem de provocatoare, care au stârnit discuții aprinse între fanii ei, dar și între utilizatorii rețelelor sociale. Căci doamna Boncea adoră să își etaleze nurii - ajustați serios și cu ajutorul chirurgiei estetice, căci are totuși o vârstă, - în văzul poporului digital. Tot recent, a dansat  pe o masă, în fața echipei de chefi de la o altă emisiune populară a postului Antena 1.

Bănică, juratul violenței conjugale

La un moment dat, Cristi Brancu a dezvăluit că juratul de la X Factor a bătut-o pe regretata Cristina Țopescu, pe plajă, iar jurnalista a povestit, la un moment dat, totul despre un alt moment de cumpănă din relația ei cu artistul, în care acesta chiar a amenințat-o cu moartea.