Evenimentul Zilei > EVZ Play > Apucăturile din ce în ce mai comuniste ale Uniunii Europene și bătaia de joc la adresa lui Nicu Covaci. PalaDay
VIDEO

Apucăturile din ce în ce mai comuniste ale Uniunii Europene și bătaia de joc la adresa lui Nicu Covaci. PalaDay

Astăzi discutăm despre felul în care Uniunea Europeană dă dovadă de din ce în ce mai multe apucături comuniste.

Există asemănări suspecte între recomandările “virtuoase” ale UE de azi și cele la fel de “virtuoase” ale comuniștilor din anii ’80. Fiți austeri. Strîngeți cureaua. Nu mai mîncați atît de mult. Renunțați la îngrășămintele chimice. Nu mai folosiți mașinile. Renunțați la centralele de apartament.

Țineți cont doar de știrile oficiale, restul e manipulare. Care sînt consecințele acestor abuzuri? Ce se întîmplă în Olanda? Dar în Franța? În plus, Palada vă povestește despre felul în care România tocmai și-a bătut joc de unul dintre cei mai mari artiști ai săi: Nicolae Covaci, întemeietorul și liderul trupei Phoenix. Asta e. Ghinon. Românii merită tot ce e mai bun. Slava!

 


În ochii ciclonului

Constantin Boştină: “De ce m-am hotărât acum, la peste 30 de ani de la evenimentele din 1989, să vorbesc într-o carte despre statutul meu de fost secretar personal al lui Nicolae Ceauşescu? Pentru că practic parcursul vieţii mele a fost profund marcat de personalitatea lui Nicolae Ceauşescu, aşa cum a fost ea, cu bune și cu rele. În toată această perioadă, prin poziţiile ocupate în societate, am fost fie în relaţie directă cu Ceauşescu, fie foarte aproape de el”.

A fost perioada 1965-1989, când Nicolae Ceauşescu a fost liderul partidului și statului, una fastă sau una nefastă pentru România?
Despre plusurile și minusurile din activitatea lui Nicolae Ceauşescu, despre meritele și greşelile lui, veţi afla parcurgând cuprinsul cărţii.

Volum recomandat de revista ”Evenimentul Istoric”

CUMPĂRĂ CARTEA – CLICK AICI