Apare pastila cu care ne putem trata acasă de Covid-19. Marea Britanie e hotărâtă să dea lovitura

Apare pastila cu care ne putem trata acasă de Covid-19. Marea Britanie e hotărâtă să dea lovitura Sursa foto. EVZ

Premierul britanic Boris Johnson a declarat astăzi că va reuni o echipă de oameni de știință pentru a găsi modalități prin care oamenii să se rtrateze de Covid-19 fără a ajunge la spital,

Șeful executivului de la Londra a declarat că Marea Britanie trebuie să „învețe să trăiască cu această boală, așa cum trăiește și cu alte boli”.

Antiviraleșle ar limita numărul bolnavilor de Covid-19 care au nevoie de spitalizare

Nu s-a decis asupra niciunui medicament, dar guvernul este deja în discuții cu firmele farmaceutice despre tratamentele antivirale „promițătoare” care sunt în curs de dezvoltare,.

Iaurtul ne poate salva de Covid-19? Savanții israelieni, aproape de o descoperire epocală

Cele mai multe cercetări de până acum s-au concentrat pe salvarea pacienților din spital și în prezent nu există niciun tratament pentru Covid-19 care să poată fi administrat la domiciliu. Persoanelor care nu prezintă forme grave ale bolii li se recomandă în general să se odihnească și să se tateze cu paracetamol sau ibuprofen.

Ne puteți urmări și pe Google News

Cercetătorii au descoperit că budesonida cu steroizi pentru astm ar putea reduce timpul de recuperare al oamenilor cu trei zile dacă ar folosi un inhalator de două ori pe zi. Șefii medicali au mărturisit, însă, că nu există suficiente dovezi pentru a face din acest tratament îngrijirea standard în cazul Covid-19. , dar medicii de familie își pot asuma sarcina de a le prescrie pacienților mai în vârstă.

“Savanții” din SUA cultivă embrioni de maimuță-om. Știința fără Dumnezeu deschide Cutia Pandorei

Acum miniștrii fac apel la experți să găsescă până la sfârșitul anului cel puțin două tratamente ieftine pe care oamenii să le poatp lua și acasă. Acestea medicamente vor fi oferite persoanelor care au fost testate pozitiv pentru Covid sau care au fost în contact strâns cu o persoană infectată.

Pastila-minune ar urma să fie testată clinic în această vară

Echipa de experți va fi alcătuit atât din angajați ai guvernului, cât și din academicieni și membri ai companiilor farmaceutice.

Acești experți s-au angajat să găsească „medicamente antivirale noi”, a declarat Departamentul Sănătății din Marea Britanie, ceea ce înseamnă că medicamentele vor fi supuse unor studii clinice pe timpul verii.

Boris Johnson a spus că medicamentele ar putea „oferi o altă apărare vitală împotriva oricărei creșteri viitoare a infecțiilor și pot salva mai multe vieți”. „Asta înseamnă, de exemplu, că, dacă cineva e test pozitiv, ar putea exista o tabletă pe care să o ia acasă pentru a opri dezvoltarea virusului și a reduce semnificativ riscul ca infecția să se transforme într=o formă severă a bolii", a declarat premierul britanic miercuri într-o conferință de presă, notează Daily Mail.

Se face lumină în cea mai mare controversă legată de Covid-19. Studiul care ar putea schimba datele problemei