Evenimentul Zilei > Actualitate > ANUNȚUL care poate arunca Steaua în aer. „Este o TRAGEDIE. Nu ar mai trebui să joace în Liga I”
ANUNȚUL care poate arunca Steaua în aer. „Este o TRAGEDIE. Nu ar mai trebui să joace în Liga I”

ANUNȚUL care poate arunca Steaua în aer. „Este o TRAGEDIE. Nu ar mai trebui să joace în Liga I”

Emilian Hulubei, membru în Comitetul Executiv al FRF, atrage atenția riscurile la care se supune Gigi Becali, dacă își va redenumi echipa.

Emilian Hulubei, membru în Comitetul Executiv al FRF, și președinte AFAN, a comentat conflictul dintre Gigi Becali și CSA Steaua. Hulubei a atras atenția că, dacă își va schimba numele, Steaua riscă să fie retrogradată și exclusă din cupele europene.

„Conform regulamentului, 3-4 ani nu va mai avea voie să joace în Liga 1 pentru că nu mai este aceeași echipă. În plus, va fi exclusă din competițiile europene. Nu cred că este rolul AFAN-ului să-și dea cu părerea, dar a mea este că ce să întâmplă este o țigănie. Este o țigănie cu târguiala asta, ba e echipa armatei, ba e echipa continuatoarea Stelei vechi, cea care este a lui Becali. E de râs și nu face decât rău fotbalului românesc, nu face decât rău imaginii pe care o are fotbalul românesc. Este o tragedie dacă nu o să mai fie Steaua. Atunci, UEFA va avea o reacție, pentru binele fotbalului ar trebui să se înțeleagă. Răutatea are și ea o sumă, are și ea o valoare. Normal, nu ar mai trebui să mai joace în Liga 1. La schimbarea numelui nu mai ai voie să participi, nu mai e aceeași echipă. Nu știu sigur dacă va fi exclusă, nu cred că se va ajunge aici", a spus Hulubei la Digi Sport.