Evenimentul Zilei > Actualitate > Anunț uluitor în showbiz: Vedetă TV, arestată! Motivul este halucinant
Anunț uluitor în showbiz: Vedetă TV, arestată! Motivul este halucinant

Anunț uluitor în showbiz: Vedetă TV, arestată! Motivul este halucinant

O celebră vedetă TV a fost arestată. Motivul invocat de autorități este halucinant. Riscă 10 ani de închisoare

O cunoscută vedetă TV a fost arestată pentru că ar fi incitat la sinuciderea unui architect.

Este vorba despre Arnab Goswami, una dintre cele mai cunoscute și controversate vedete de televiziune din India.

Poliția locală, citată de CNN, arată că Arnab Goswami, prinicipala vedetă și fondatorul radiodifuzorului de dreapta Republic TV, a fost arestat miercuri în Mumbai, pentru presupusul său rol în moartea lui Anvay Naik, un architect care s-a sinucis în anul 2018.

Superintendentul poliției din districtul Raigad din vestul statului Maharashtra, Ashok Dudhe, a confirmat că Goswami a fost arestat.

Motivul este că ar fi incitat la sinucidere, o infracțiune care, conform codului penal indian, poate însemna o pedeapsă de 10 ani de închisoare în India. Goswami și alte două persoane au fost arestate în acest caz.

Acuzații grave. Sumă imensă în joc

Într-o înregistrare video postată online în luna mai și distribuită pe scară largă pe rețelele sociale, soția lui Naik, Akshata Naik, a spus că Goswami a contribuit la sinuciderea lui Naik prin faptul că nu l-a plătit pentru proiectarea studioului său de televiziune.

Biletul lăsat de Naik – pe care CNN l-a verificat independent cu fiica lui Naik – susținea că Goswami și alte două persoane îi datorau 726.000 de dolari.

Dar Goswami și Republic TV neagă acuzațiile, spunând că 90% din bani au fost plătiți companiei lui Naik în urmă cu doi ani.

În documentul oficial al instanței cu privire la caz nu se specifică dacă banii au fost plătiți înainte sau după moartea arhitectului.

Potrivit declarației lui Goswami, poliția l-a cercetat anterior pentru presupusul său rol în sinucidere, dar cazul a fost închis în aprilie anul trecut, după ce poliția nu a găsit „nicio dovadă a vreunei ilegalități”.

În schimb, Republic TV a spus că arestarea jurnalistului pro-guvernamental a fost făcută „ca parte a unei campanii de răzbunare împotriva unui jurnalist independent și a unei organizații independente de știri”.

 


Bombă în media! Prezentatorul TV a fost arestat! Acuzațiile sunt grave

Exploziv! Scandal internațional cu prostituate românce. Printre clienți, preoți, vedete TV și politicieni