Evenimentul Zilei > Actualitate > ANUNȚ. Sandra Izbașa nu va participa la Jocurile Olimpice de la Rio de Janeiro. „Nu voi continua în gimnastica de înaltă performanță”
ANUNȚ. Sandra Izbașa nu va participa la Jocurile Olimpice de la Rio de Janeiro. „Nu voi continua în gimnastica de înaltă performanță”

ANUNȚ. Sandra Izbașa nu va participa la Jocurile Olimpice de la Rio de Janeiro. „Nu voi continua în gimnastica de înaltă performanță”

Sandra Izbașa a anunțat că nu va participa la Jocurile Olimpice de la Rio de Janeiro, pentru că nu mai poate face față la nivelul la care s-a consacrat.

Gimnasta Sandra Izbașa a anunțat, într-un interviu acordat pentru prosport.ro, că și-a luat gândul de la Jocurile Olimpice din acest an. Sportiva „tricoloră” a explicat că pregătirea unui eveniment de asemenea amploare necesită mari eforturi, iar ea nu mai poate să-și regăsească forma din perioada de glorie.

„Nu voi continua în gimnastica de înaltă performanţă. Mi-a fost foarte greu să iau această decizie. Mi-aş fi revenit, dar nu la nivelul pe care i-am obişnuit pe toţi. Munca pentru Jocurile Olimpice nu se compară cu pregătirea pentru alte competiţii. Bellu şi Bitang m-au înţeles, mi-au respectat decizia. Frica de eşec nu a cântărit în decizia mea, niciodată nu m-am gândit Doamne, dacă o să ratez?!. Părinţii m-au încurajat, nu poţi să faci o viaţă întreagă gimnastică de performanţă. În momentul de faţă nu m-am hotărât dacă o să fac deplasarea lui Rio, alături de echipă. Dacă nu voi face deplasarea, cu siguranţă le voi susţine din faţa televizorului", a spus Izbașa.

Informaţiile publicate de evz.ro pot fi preluate de alte publicaţii online doar în limita a 500 de caractere şi cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.