Evenimentul Zilei > Social > ANUNȚ la doi ani de la moartea dinamovistului Patrick Ekeng. De ce a murit fotbalistul
ANUNȚ la doi ani de la moartea dinamovistului Patrick Ekeng. De ce a murit fotbalistul

ANUNȚ la doi ani de la moartea dinamovistului Patrick Ekeng. De ce a murit fotbalistul

La doi ani de la tragedia în cazul morţii dinamovistului Patrick Ekeng, specialiştii au finalizat ancheta. Conform expertizei oficiale, nu s-au efectuat manevrele care s-ar fi impus pentru salvarea vieţii camerunezului, astfel că Mihaela Duţă, doctoriţa de pe ambulanţă, va fi trimisă în judecată.

În plus, potrivit cancan.ro, Mihaela Duţă riscă pedeapsa cu închisoarea. Mama şi fraţii fostului fotbalist al lui Dinamo ar urma să solicite inclusiv daune morale, conform declaraţiilor lui Vlad Hosu, avocatul familiei regretatului mijlocaş al roş-albilor.

Reamintim că, în luna mai 2016, medicii de la Institutul Național de Medicină Legală au terminat autopsia regretatului fotbalistul al formației Dinamo. Cauza decesului lui Patrick Ekeng a fost determinată de o problemă cardiacă. Patrick Ekeng a decedat în 2016 după ce s-a prăbuşit pe teren în timpul partidei pe care Dinamo o disputa cu FC Viitorul.

 

S-a stabilit CAUZA MORŢII fotbalistului Patrick Ekeng. Medicul legist: "Decesul a fost CAUZAT de o problemă cardică". Ce PROBLEMĂ la inimă avea fotbalistul de la Dinamo | UPDATE

 

“Expertiza este gata. În momentul de faţă sunt probe care să impună o trimitere în judecată a singurei persoane care este inculpată în dosar, adică doctoriţa care era în seara respectivă pe ambulanţă. Conform expertizei oficiale, nu s-au efectuat niciun fel de manevre care s-ar fi impus pentru a salva viaţa pacientului. Cazul va ajunge la Judecătoria Sectorului 2. Doctoriţa va fi acuzată de ucidere din culpă. Sfatul meu ca avocat pentru ei va fi să ceară daune morale. Nu ne-am gândit la o sumă. Vom vedea la momentul oportun, mai este suficient timp”, a spus avocatul fraţilor şi mamei lui Patrick Ekeng.

Un AN fără Patrick Ekeng! Mesajul tulburător al clubului DINAMO după moartea tânărului fotbalist

Publicat in categoriile: Social
Ne puteți urmări pe Facebook, Telegram sau pe Google News
Accesează: