Evenimentul Zilei > Social > Antrenor de TENIS, ACUZAT de VIOL. Victima este o FETIȚĂ de 11 ani. Procurorii, în ȘOC: Faptele, GREU de REPRODUS
Antrenor de TENIS, ACUZAT de VIOL. Victima este o FETIȚĂ de 11 ani. Procurorii, în ȘOC: Faptele, GREU de REPRODUS

Antrenor de TENIS, ACUZAT de VIOL. Victima este o FETIȚĂ de 11 ani. Procurorii, în ȘOC: Faptele, GREU de REPRODUS

Un antrenor de tenis din județul Alba, cunoscut pe plan local, a fost trimis în judecată pentru o faptă oribilă.

Bărbatul, în vârstă de 52 de ani, din oraşul Cugir, judeţul Alba, a fost trimis în judecată de procurorii Parchetului de pe lângă Judecătoria Alba Iulia pentru că în 2017 şi-ar fi agresat sexual şi violat una dintre eleve. La vârsta respectivă, micuța avea numai 11 ani.

Fapta ar fi avut loc în data de 22 aprilie 2017, chiar în vestiarul bazei sportive a Clubului Sportiv Orăşenesc Cugir, unde bărbatul este antrenor.

Procurorii au stabilit, potrivit rechizitoriului, că „inculpatul P.I., în calitate de antrenor, a pus-o pe persoana vătămată minoră, în vârstă de 11 ani, să se aşeze în braţele sale – inculpatul stând pe un scaun, a prins-o cu o mână de după corp în timp ce cu cealaltă mână a început să o mângâie pe piept pe sub bluză".

Materialul procurorilor conţine şi alte detalii greu de reprodus privind modul în care bărbatul ar fi agresat-o sexual şi violat-o pe fetiţă.

Antrenorul de tenis a fost arestat preventiv în aprilie 2017 sub acuzaţia că şi-ar fi agresat sexual una dintre eleve, în vârstă de 11 ani la acea dată. Fata era una dintre elevele cărora bărbatul le preda tenis, iar oamenii legii au fost sesizaţi de către tatăl fetiţei, căruia fiica i-ar fi povestit la ce a fost supusă de antrenor.

Magistraţii din Alba Iulia au decis ulterior ca antrenorul să fie cercetat în stare de libertate.

Bărbatul este un cunoscut antrenor de tenis din Cugir, care are la cursuri mulţi copii în cadrul Clubului Sportiv Orăşenesc.

 

Publicat in categoriile: Social
Ne puteți urmări și pe pagina noastră de Facebook sau pe Google News
Accesează: