Evenimentul Zilei > Actualitate > Antonia, dată de gol. Ce povestesc foști colegi din SUA despre vedetă și obsesiile ei
Antonia, dată de gol. Ce povestesc foști colegi din SUA despre vedetă și obsesiile ei

Antonia, dată de gol. Ce povestesc foști colegi din SUA despre vedetă și obsesiile ei

Antonia și-a amintit viața de elev în Statele Unite. La cererea fanilor, artista a dezvăluit cum era acolo. Consideră că a fost una din cele mai frumoase perioade din viața ei. Dar colegii povestec cum era adevărata Antonia. Avea niște obsesii...
Ce o obseda pe Antonia în liceu? Prietenii din America și-au dat drumul la gură
Vedeta era obsedată de teme, dar își făcea timp și pentru distracții. Pentru că a primit multe întrebări pe tema aceasta, artista a decis să le facă pe plac fanilor. Și, ca să nu fie loc de comentarii, a postat mărturiile foștilor colegi și prieteni din SUA.

Antonia a crescut în Statele Unite ale Americii și spune că a fost una dintre cele mai tari experiențe din viața ei. Uneori îi este dor de perioada aceea și ține legătura cu foștii colegi și cu prietenii de atunci.

Ea a postat mai multe mărturii de la aceștia. „Nu am fost în același liceu cu Antonia, dar obișnuiam mereu să petrecem timp împreună. De fiecare dată când o sunam, spunea că are teme de făcut și o așteptam mereu. Antonia este una dintre cele mai cool persoane pe care le cunosc”, a spus una dintre prietenele artistei din Statele Unite.

„Mergeam deseori cu mașina ei, ne plimbam prin oraș. Ea dădea geamul jos și făcea glume cu oamenii de pe stradă. Mereu ne distram foarte tare. Ne cânta. Cânta tot timpul. Era cea mai dulce și amuzantă fată pe care o puteai avea în anturaj. O iubesc pe A a mea”, a spus o altă prietenă.

„Râdeam tot timpul, era super amuzantă la petreceri și cânta tot timpul, făcea glume. Mergea mereu cântând. Sunt așa mândru că și-a urmat calea. Chiar dacă e celebră acum, Antonia e aceeași persoană. Nu s-a schimbat. Poate e un pic mai înaltă față de cât era în liceu”, a mai adăugat un prieten despre artistă.

Cum a ajuns Antonia să trăiască în America

Nu cu mult timp în urmă, vedeta și-a anunțat fanii și urmăritorii de pe Instagram că în perioada următoare pregătește un proiect nou. Artista pleacă în Las Vegas pentru a începe filmările propriului documentar. Anunțul a fost făcut chiar de către Antonia pe Insta stories. „În sfârșit voi veni în orașul meu natal, Vegas! Lucrez la documentar!”, a scris artista.

Antonia s-a mutat în America atunci când avea 4 – 5 ani, cu părinții ei, locuind acolo aproape 13 ani. Când Antonia a împlinit 18 ani, ea şi mama ei ar fi fost deportate, scria presa la acea vreme. Antonia ar fi fost arestată pentru că nu ar fi avut actele în regulă. Atât ea, cât și mama ei, ar fi fost urcate într-un avion și trimise înapoi în România, primind și interdicție de a se mai întoarce în Statele Unite.

Deportată în România, la 18 ani

Tom Boxer, cel care a lansat-o pe Antonia în muzica din România, a oferit de-a lungul timpului mai multe detalii pe acest subiect. Într-un interviu oferit în 2013, el povestea: “A fost deportată. Mi-a spus că nu avea actele în regulă și a prins-o poliția americană și a trimis-o în România. Știu că ea nu se poate întoarce în SUA”, scrie site-ul Rețete și Vedete.