Evenimentul Zilei > Politica > Antonescu a anunţat că NU mai candidează la Preşedinţia României
Antonescu a anunţat că NU mai candidează la Preşedinţia României

Antonescu a anunţat că NU mai candidează la Preşedinţia României

Într-o conferinţă de presă susţinută azi, preşedintele PNL Crin Antonescu, a afirmat că nu mai candidează la preşedinţia României şi că renunţă la interimatul din fruntea PNL.

"Ştiu că sunt cel mai puternic candidat pe care îl poate avea Dreapta. Cunosc foarte bine Dreapta românească, presa, cum se produc şi se desfac pe piaţă opinii sau curente de opinii. Oamenii politici sunt cei care schimbă sondajele şi nu invers. Am tot ce e necesar pentru această luptă. (…)Nu mai candidez la preşedinţia României", a mai spus Antonescu.

Liderul PNL Crin Antonescu a afirmat că va garanta că nimeni nu va schimba numele şi identitatea PNL.

"Vreau să le spun tuturor membrilor PNL că nimeni în PNL nu va pune vreodată schimbării acestui nume istoric. Sunt aici, nu plec nicăieri şi garantez că numele şi identitatea PNL nu vor fi schimbate. Construcţia pentru un mare partid de Dreapta va continua. Congresul va ratifica cu certitudine opţiunea noastră pentru PPE. Luni îi voi ruga pe colegii mei din Biroul Politic Central să preia toate atribuţiile. Pun capăt interimatului", a declarat Antonescu.

"Am condus PNL vreme de 5 ani, o perioadă agitată care a adus în faţa partidului foarte multe provocări. Am realizat lucruri importante pentru cetăţenii României. Am obţinut cel mai mare scor la alegerile prezidenţiale obţinut în 2009, cel mai mare număr de primari, consilieri locali şi judeţeni, avem cel mai mare număr de parlamentari, chiar şi cel mai mare număr la recentele alegeri de europarlamentari", a mai declarat Crin Antonescu.

Vom reveni cu amănunte.

Publicat in categoriile: Politica
Ne puteți urmări și pe pagina noastră de Facebook sau pe Google News
Accesează: