Totul este halucinant, dar poate cea mai șocantă este următoarea relatare a inspectoarei, al cărei fost soț are deja un dosar penal: „Nu, dar și Codruț a zis: „bă, e nașpa de tine”. De aici a fost teama mea și mai mare, și eu îi cred în stare de orice. Am zis că daca și lui … (n.n. – Olaru) îi este teamă de…„Zice: ‚nu stiu cât au pe tine și pe așa, dar cât au pe mine”. (…) Iar acum spun, și acuma era super stresat cu tipa asta, că asta l-a căutat cu revocarea și a zis: „pun pariu că au filat-o„… dar ce să fac frate, asta mi-a fost colegă, o sa își dea seama toți, dar exact cum a fost la Oana, nu am cum să votez’. Și i-am zis: „domne, nu pot să îți spun eu ce să faci, decât ai grijă” 

Pe cine avem noi aici? Codruț. Generalul de brigadă magistrat Codruț Olaru. Cine este acest individ? Un fost șef al DIICOT, Structura Antimafia și Antiterorism din România!

Acest individ tremură de frică să nu îi însceneze Kovesi vreo „nenorocire” de dosar? Adică la noi, în România, a condus lupta cu terorismul și cu crima organizată acest „tremuricios” care sfătuiește inspectoare – procuror să se bage pe sub mese și îi spune că el a intrat deja demult? Și noi avem mandate fără număr pe terorism pe care le-a „ciordit” producătoarea de anticorupție?

Și Oana Hăineală era și ea filată de anticorupți, adică de indivizii care erau ca la ei acasă în CSM –ul condus la un moment dat de chiar această zeiță anti-patrupedă? Și „anticorupții” se urcau cu picioarele pe masă sub nasul acestor „bocitori”?

Iar inspectoarea – controloare a DNA ne spune că îi este frică să afle adevărul pentru că are copii acasă și poate fi lăsată fără venituri pe bază de „înscenare” făcută de această structură pe care o controlează. Adică ei TOȚI știu foarte sigur ce se întâmplă acolo? Că o serie de copii ai victimelor lor rămân pe drumuri din cauza acestor indivizi care le fabrică dosare părinților, dar de frică nu reacționează?

Ce șanse poate avea un simplu cetățean în fața acestor dosare – înscenări? Unde se poate el plânge? Păi, potrivit legii, cum ne spunea deunăzi „marele Gheneral” Coldea, la „organile competente”… Adică la Inspecția Judiciară. La doamna aceasta… Focică. Și să îi spună ce nenorociri i-au făcut Portocală, Popovici, Țuluș… pe scurt, echipa „anticoruptă”.

Doamna Dogioiu, domnule Turturică, vi se pare firesc ce se întâmplă? Domnule Tăpălagă, cum mai stați cu dinții? Îi mai țineți mult înfipți în gâtul „coruptului de cumetrie”? E bun și vampirismul dvs., dar totuși … asta ați creat! O hidră cu multe capete care se hrănește din abuzuri și se mărește pe zi ce trece. Și „americanii” ne spun că aceasta este democrație și stat de drept? Păi atunci rușii erau mici, foarte mici copii!

Marii specialiști în democrație, stat de drept, drepturi fundamentale, consilieri ai Președintelui României îl sfătuiesc pe acesta că așa se manifestă „independența justiției” în statele de drept? Prin înscenări grosolane și tremurături de picioare ale inspectoarelor? Da, căci nerușinarea lor nu are limite! Păi atunci… felicitări! Și să nu aveți parte de … ghinion, doamnelor consilier!