Evenimentul Zilei > Actualitate > ANTENELE își întrerup emisia. VEZI PENTRU CÂT TIMP
ANTENELE își întrerup emisia. VEZI PENTRU CÂT TIMP

ANTENELE își întrerup emisia. VEZI PENTRU CÂT TIMP

Reprezentanții Trustului Intact au venit astăzi la CNA pentru a cere autorizarea sediilor de la Romexpo

Reprezentantul Antena Group a spus, joi, la CNA că posturile din trust își vor întrerupe emisia.

 

"În weekend urmează să întrerupem emisia pentru a emite din noua locaţie. Întreruperea va fi doar de câteva ore, pe noapte", a precizat Răzvan Gaşpar.

Reprezentantul trustului Intact a mai spus că ultimul pas al mutării va fi mutarea definitivă în fostul sediu al Prima TV, unde este nevoie de multe amenajări.

"Partea de logistică s-a mutat deja în Pipera. În următoarele luni vom muta totul acolo", a mai declarat el.

– See more at: http://www.dcnews.ro/antenele-i-i-intrerup-emisia-anun-ul-a-fost-facut-la-cna_500295.html?#sthash.VsNXgjUq.dpuf

Reprezentantul Antena Group a anuntat astăzi la CNA că posturile trustului își vor întrerupe emisia pentru câteva ore pe timp de noapte, pentru a emite din noua locație. Mai mulţi reprezentanţi ai grupului Intact au cerut Consiliului Național al Audiovizualului autorizarea sediilor de la Romexpo, unde cele cinci posturi TV urmează să funcţioneze pentru trei luni. Reprezentantul Intact a subliniat că mutarea definitivă va fi în fostul sediu al Prima TV, unde este nevoie amenajări. După mai multe dezbateri, membrii CNA a amânat luarea unei decizii, deși reprezentantul Intact, Răzvan Gaşpar, a susținut că totul va fi gata în două zile. „Studiourile sunt cu mici retuşuri de făcut. Aparatura şi studiourile vor fi perfect funcţionale în două zile. Vom fi capabili de a emite din noua locaţie în weekend. Totul e funcţional.”.

Propunera amânării a fost făcută de Lorand Turos, în urma analizei dosarului și a fost votată în unanimitate. „Am constatat din procesul verbal că ei nu au toate echipamentele în noul sediu şi că nu sunt nici funcţionale, propun amânarea luării unei decizii pe şedinţa de marti, urmând ca luni inspectorii noştri să facă o nouă verificare şi din care să reiasă dacă echipamentele sunt funcţionale”.

În weekend urmează să întrerupem emisia pentru a emite din noua locaţie. Întreruperea va fi doar de câteva ore, pe noapte, cand se dau reluari cu imagini de pe servere care se afla în Bucureşti-Ploiesti a precizat Răzvan Gaşpar. „Intenţia noastră e să asigurăm un business. Ne dati voie sa facem acest lucru?”, a spus reprezentantul Intact.

Publicat in categoriile: Actualitate
Ne puteți urmări și pe pagina noastră de Facebook sau pe Google News
Accesează: