Evenimentul Zilei > Social > Antena Group a cumpărat, pe bani puțini, sediul ICA
Antena Group a cumpărat, pe bani puțini, sediul ICA

Antena Group a cumpărat, pe bani puțini, sediul ICA

Antena Group a cumpărat fostul sediu al Institutului de Cercetări Alimentare, în schimbul a 51 de milioane de lei cu TVA, adică mai bine de zece milioane de euro.

Anunțul privitor la efectuarea acestei tranzacții a fost făcut de ,,g4media.ro”, care citează surse din piața media confirmate de surse din cadrul ANAF.

De asemenea b1.ro. anunță că acest imobil imens, care se află pe strada Gârlei 1D,  și măsoară 29.220 mp, a fost vândut în cadrul celei de-a patra licitații.

Licitația a pornit de la suma de 51 de milioane de lei fără TVA, dar s-a ajuns la o negociere directă, pentru că la eveniment s-a prezentat doar Antena Group. Potrivit surselor G4media, banii au fost virați în conturile Agenției Naționale de Administrare Fiscală în termenul de 5 zile lucrătoare.

Fostul sediu GRIVCO fusese confiscat din posesia lui Dan Voiculescu, în baza sentinței de condamnare la 10 ani de închisoare din 8 august 2014. La început, Fiscul și Agenția Națională de Administrare a Bunurilor Indisponibilizate solicitau peste 76 de milioane de lei fără TVA.

Informaţiile publicate de evz.ro pot fi preluate de alte publicaţii online doar în limita a 500 de caractere şi cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.