Evenimentul Zilei > Opinii > Opinii EVZ > Antena 3 (live) Mahala originală, Corina Vinţan i-a călcat în picioare. Gâdea, Badea, Ciutacu,Chireac,Ciuvică, SRS, Nistorescu,Roman – decor
Antena 3 (live)  Mahala originală, Corina Vinţan i-a călcat în picioare. Gâdea, Badea, Ciutacu,Chireac,Ciuvică, SRS, Nistorescu,Roman – decor

Antena 3 (live) Mahala originală, Corina Vinţan i-a călcat în picioare. Gâdea, Badea, Ciutacu,Chireac,Ciuvică, SRS, Nistorescu,Roman – decor

Toată ziua s-a comentat ce bani a primit Trustrul Varanului de pe la toată lumea. Şi de la Otchim, mai mult decât Corina Vinţan. Cum s-o simţi Gâdea. Nimeni din platou nu o să îl contrazică, orice convorbire telefonică este tăiată când trebuie.

El e liniştit. S-o simţi bine? Trebuie să înceapă iar un drum, pardon, o emisiune de mers pe sârmă. Are o cravată albastră şi începe în forţă. Ştie cuvintele cele mai grave şi le foloseşte. Tot dezvăluiri, tot Corina. Dar începutul e confuz, a încasat toţi banii, a declarat altceva pe la alte televiziuni. Trecem şi la alte contracte Roşia, un turn de lângă Catedrală. Se încearcă o legătură cu Băsescu, ea i-ar scrie textele Preşedintelui. Petre Roman, SRS, Ciuvică, Ciutacu, Cornel Nistorescu, Mircea Badea. Tot ce este mai frumos. Incepe fulminant cu o intervenţie a Corinei la RTV.
Corina spune că Gâdea a lansat o fabulaţie şi că a luat bani puţini. Sorin zice că ar trebui să apară şi MRU. Corina vorbeşte despre faptul că este prietenă de familie cu MRU. Pe ecran apar nişte poze confuze, nu se distinge nimic. Corina vorbeşte despre unele petreceri şi despre lista ei de clienţi impresionantă. E o confuzie cu investitori din Rusia şi dintr-o ţară arabă. O campanie de denigrare , se pronunţă şi numele lui Roibu, combinatul se ducea de râpă. Erau doar 10.000 euro pe lună şi o echipă de  6 oameni.
Alte cheltuieli erau dedicate unor manifestări. Corina spune că a dat bani chiar la Varam. Opa! Cam 40.000 de euro. Să vedem ce va zice Gâdea şi chiar corul. În această seară sunt cei mai puternici în platou. Corina vorbeşte mult şi convingător.  REPORTERUL CARE O ÎNTREABĂ NU ARE SPOR. Orice ar fi spus ea Gâdea va desfiinţa, ca şi cei de lângă ei. Doar Badea va mai glumi. Oana unde-o fi?
Gâdea vorbeşte despre dragoste, dansează când spune lucrurile astea şi apoi întreabă, sau se pregăteşte să facă asta, dar trece de la una la alta, de la unguente, vinuri, cărnuri, la trustul lor TV. Ei puteau lua reclamă, alţii nu. Banii daţi Varanului nu le-au cumpărat lor opiniile, adică lui şi lui Badea&Ciutacu. Gâdea ţipă, opiniile nu se pot cumpăra cu bani. Dar au primit, a luat Varanul. Ajungem şi la Summit-ul NATO de la Bucureşti.  Ciutacu spune că tot ce face Corina este ilegal, dar o dă cu ricoşeu cum că nu ar fi lege. Ciutacu vorbeşte despre un tâmplar şi un electrician din Irak, e ceaţă.
Trecem la investitori pentru Oltchim, la Roibu. Victor vorbeşte mai mult pentru el. Cornel o fi elegant sau temător? El a fost şeful ei la EVZ, iată, înaintea lui MRU, Cornel a fost la o înmormântare şi va vorbi mai târziu. Este şi îmbrăcat sobru, cum, de obicei nu apare.
Badea, scuze că îl simpatizez, e penibil. Scuză banii primiţi de Trustul unde lucrează el, de la Oltchim, Roşia…. Ei sunt corecţi, nu îi favorizează pe cei care îi plătesc. Zât!
Sorin nu a spus nimic. Doar Gâdea recită despre Corina. Partea proastă este că lumea nu ştie foarte bine cine este ea. Summit NATO, se descrie evenimentul. Gâdea vorbeşte despre nişte sugative ale evenimentului. El era mic atunci, dar în platou sunt invitaţi care erau băieţi mari. Era şi Corina La NATO, iată dovada! Pentru handicapaţi merge pentru că şi aceştia au dreptatea lor. Corina este alăturată de Băsescu. Vor sări toţi însetaţii din emisiune. Cuvântul Băsescu îi turbează, cu atât mai mult secvenţa video de atunci. Va fi revoluţie cu toţi invitaţii, doar să nu se certe între ei care să vorbească mai mult!. Băsescu vorbeşte foarte bine.Timpul a confirmat ce zicea el atunci. Facem campanie? El nu mai candidează, l-aţi ajutat destul atunci când a candidat. Alte imagini cu Băsescu, altă campanie. Curioasă emisiune! Cred că nici invitaţii nu înţeleg de ce se difuzează imaginile astea pentru că ei au ală orientare, din diverse motive. Ciudat! Reclamă la Băsescu!
Nu se înţelege cine pe cine învaţă să vorbească despre Roşia. Băsescu pe Corina sau invers? Apare un contract fabulos cu 50 miliarde dar nu se înţelege între cine şi cine. Păcat!
Uite că ajungem şi la Ponta, brusc. Îl acuză pe Băsescu, o noutate! Este vorba despre Roşia şi nu se înţelege nimic, doar că interesul României este protejat. Ceaţă!
Ia uite şi un jurnalist de presă economică, ce spune că bursele au explodat după cuvintele lui Băsescu. O fi rău? Şi Gâdea pare de partea proiectului Roşia, dar nu ca Băsescu. Nu se înţelege nimic. Doar Varanul ar putea face toate astea. Mă mir că toţi tac, în platou, grei cu Badea-n frunte. Păi dacă doar Gâdea vorbeşte de ce nu stă singur? De ce nu-i dă cuvântul nici Corinei, care vrea să intervină în emisiune. Ajungem şi la Catedrală şi la un post de televiziune, bani mulţi.
Hai Corina, să vedem ce spui!
Ea intră brusc şi îi atacă. Ciutacu e agresiv cu ea. Sorin vorbeşte despre avansări la gradul de colonel şi o întreab ă ce grad are. Corina îl ameninţă cu Tribunalul. Corina e relaxată, Gâdea o ameninţă, chiar ţipă. Păcat!
Pare o emisiune bună, Corina vorbeşte bine şi îi duce pe degete. Invitaţii sunt mobile, toţi. Roman chiar nu a spus nimic. Ca să nu mai vorbim despre Ciuvică. Intră şi el acum, s-a tuns. Ce vedetă o fi el acolo la frizerie? Le face învăţământ politic?
Corina se descurcă cu toţi, joacă simultan. Vor ajunge la mahala foarte curând.
Intră Gâdea grav, i-a ordonat Varanul să nu o lase să vorbească. Văd că se intimidează în faţa femeilor. Sorin  şi Corina îşi fac unele complimente. Badea e mucles, nu i s-a mai întâmplat de când mă uit eu la el. Gâdea face anchete. Pardon, e şi Chireac, l-am uitat dar e şi vina lui, nu a spus nimic. Nici nu l-au arătat. O mai fi cu Spania? Nu ni s-a spus, ar fi fost un respiro pentru Gâdea. Corina e beton şi dacă ar mai dura ore. Se vede că nu a fost aleasă chiar la întâmplare. Îl jigneşte uşor pe Gâdea. Sare Ciuvică în ajutor, cu EBA şi cu MRU, întreabă şi încă nu. Înţeleg de ce a avut probleme cu femeile  Ciuvică . E antipatic. Sorin cere consilierea Corinei. Victor zice că nu ar fi bună. Corina îi ia la mişto, Victor zică că e scump, MRU  umblă cu SPP, este o aireală de nedescris. Bine ai venit Mircea Badea!  O prinde, n-o prinde? Să vedem, deocamdată nu se înţelege ce vrea să întrebe, să mai vedem!
Corina explică în ce mod a ajuns la MAE. Începe vulgaritatea, cu Ciuvică. S-a mai întâmplat asta şi a fost jenant. Gâdea jigneşte din senin. Poate el are ceva în cap, eu înţeleg, dar nu ştie să explice. Începe Gâdea cu DA sau NU, se albeşte la faţă. Corina îi dă flit. Încep jigniri. Gâdea îşi trimite colegii la el în birou  să îi aducă o hârtie. Povesteşte cum l-a sunat MRU., într-o sâmbătă. Se iau la ceartă rău. Gâdea nu mă convinge. Se jignesc, mai mult Gâdea pe ea. Cuvântul ei contra lui Gâdea. Hârtia nu s-a găsit. Gâdea are buzele uscate. Corina se cam joacă şi îşi bate jos şi de Badea.
Gâdea vrea să-i taie microfonul. El repetă ce a spus de mai multe ori. Face apel la popor. Corina ridică şi ea tonul. Corina nu se pierde. Cornel nu a zis nimic, oare de ce? Se bagă şi Badea. Corina spune că ştie mulţi politicieni şi îl cam calcă pe picioare pe Badea. Vrea şi Sorin, dar şi Ciutacu. Sorin câştigă şi întreabă. Ridică tonul, Gâdea îl întrerupe. Corina îşi vede de treabă. E cam penibil. Gâdea spune că el a avut dreptate în toate. E simplu, aşa face în fiecare seară. Iar se face de râs. Sare şi Victor, degeaba. Roman şi Nistorescu nu au spus nimic, Ciuvică se chinuie să bifeze ceva. Îmi pare rău că o femeie de afaceri pe care nu o cunosc îşi bate joc de  gazetari , pe care şi eu îi preţuiesc. Asta e viaţa! Gâdea taie microfonul, obiceiul casei!
Corina îl calcă în picioare , îi aduce aminte cum l-a ridiculizat MRU pe Gâdea. Sorin îşi visează un proces cu Corina. Chireac vrea să îi ia apărarea Corinei şi se duce cu mulţi ani în urmă. Corina lucra la cea mai importantă companie de publicitate. Sorin cam militarizează discuţia. Chireac le cam dă peste cap emisiunea, deşi Victor vrea să îl bruieze. Sorin insinuează tot felul de lucruri. Pauză.
Faţă de grei Corina pare să aibe avantajul vârstei, asta-i viaţa! Să vedem după pauză.
Începe Cornel.  Corina ar fi un fel de Abramovici. Ea ar fi câştigat sume fabuloase. Şi ar fi dat la toţi ziariştii din România. Cornel deturnează din nou emisiunea lui Gâdea. Acesta e K.O.
Gâdea o ţine pe a lui şi nu ia în seamă ce a spus Cornel. Nici nu îi convine pentru că şi ei au luat bani. Insistă cu traficul de influenţă. Ce să mai spună Roman? Se trece la referendum, anapoda. Roman se întoarce la Corina şi nu-i răspunde lui Gâdea. Se referă şi la alte cazuri de trafic de influenţă. Ei deja au decis că ar fi aşa. Roman e puţin jenat şi se eschivează. Iese bine. Nu se ştie cum vor cădea bobii. El sugerează să se amâne discuţia despre referendum pentru altă dată. Este în încurcătură. Dăm în plictiseală. Se vede că s-a plictisit o oră şi jumătate şi vorbeşte în dodii. Tot platoul s-a muiat. Mă mir mai ales de Badea şi apoi de Ciuvică. Fără Corina emisiunea îşi pierde nervul. Roman bate câmpii şi Gâdea fuge la Cornel şi la un ziarist care a murit.

Informaţiile publicate de evz.ro pot fi preluate de alte publicaţii online doar în limita a 500 de caractere şi cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.