Angelina Jolie și Keanu Reeves formează cel mai nou cuplu de la Hollywood, conform tabloidelor americane. Ei s-au cunoscut prin intermediul mamei starului și s-au plăcut din prima. Cei doi ar fi început recent o relație, potrivit tabloidului Celebrity Insider, citat de cancan.

După divorțul de Brad Pitt, Angelina Jolie nu a mai avut niciun partener oficial, iar Keanu Reeves a declarat în nenumărate rânduri că este singur, dar disponibil. Se pare că între cei doi actori de la Hollywood a fost o atracție fizică și psihică încă de la început, iar pe parcurs au descoperit că au foarte multe lucruri în comun.

„Keanu este foarte apropiat de mama lui și o vizitează foarte des. Așa a cunoscut-o pe Angie. A fost evident o atracție și au aflat și că au lucruri în comun”, a declarat o sursă apropiată de Keanu Reeves pentru publicația Star. Potrivit aceleiași surse, Keanu Reeves i-a cunoscut deja pe cei șase copii ai Angelinei Jolie: Maddox (17 ani), Pax (15 ani), Zahara (14 ani), Shiloh (13 ani), Vivienne (10 ani) și Knox (10 ani).

Cu toate acestea, impresarul lui Keanu Reeves susține că nu există nimic între actor și Angelina Jolie pentru că „el nu are timp de o relație”, fiind ocupat cu promovarea noului său film, „Toy Story 4”.