Tensiune maximă în rândul angajaţilor primăriei Sectorului 3. Nici bine nu le-au fost mărite salariile, că oamenii sunt nevoiţi să îşi găsească un alt loc de muncă. Potrivit unor surse din cadrul instituţiei păstorite de psd-istul Robert Negoiţă, directorii au fost chemaţi la raport chiar de edil care le-a transmis ce au de făcut. ,„Ne-a comunicat verbal că trebuie să dăm oameni afară, deşi nu avem voie dacă nu au făcut nimic rău, dar nu avem cu cine să ne înţelegem. Am încercat să-i explicăm că va fi foarte greu ca primăria să dea randament cu oameni mai puţini, dar nici nu a vrut să audă. Ordinul e ordin. Din păcate nu avem ce să facem. Le-am transmis şefilor de direcţii să-şi anunţe pe oameni”, ne-a spus un director căruia îi vom proteja identitatea.

Angajaţii au primit vestea cum nu se poate mai rău ţinând cont că peste o săptămână este şi Paştele. Contactaţi telefonic în urmă cu două zile pentru a cere un punct de vedere din partea primăriei, reprezentanţii instituţiei conduse de Robert Negoiţă nu s-au sinchisit să ofere un răspuns vizavi de starea creată în primărie, iar oamenii continuă să traiască într-o adevărată teroare.

Tot potrivit aceleaşi surse, Robert Negoiţă vrea să externalizeze servicile, iar în urma acestei măsuri peste 300 de angajaţi ar putea rămâne fără loc de muncă.