Interesant este faptul că din această lista lipsesc numele celor care au accesat documentele în anul 2006. "Asta arată că tot ce am spus până acum este adevărat. Interesant este că nu apar numele celor din 2006. Aceasta este o infracține sau o neglijență gravă în serviciu. Nu există dovezi că acestea au fost valorifiate sau uitate. Documentele au fost semnate de Predoiu. Acum noi alegem pe cine să credem, dar dovezile sunt clare.

Eu nu cred că în arhivă au intrat consilieri prezidențiali și au plecat cu ceva acolo, este imposibil. Chiar dacă unii dintre ei apar pe listele acelea. În arhiva SIPA apar mai multe nume grele,  un fost președinte și doi foști miniștri. Printre ei se află și Rodica Stănoiu. Am primit aceste informații de la un om care a documentat cu promisiunea că nu vor face publice aceste nume", a spus Dan Andronic la Antena 3.  

ACUM puteți citi DOCUMENTUL INTEGRAL! Am pus mâna pe RAPORTUL SECRET cu privire la Arhiva SIPA! 

Jurnalistul susține că documentele nu au fost copiate de judecătorul Cristi Danileț ci de un profesionist, căci nu a fost doar o simplă copiere. "Am primit și eu informația conform căreia Monica Macovei a primit propriul dosar care nu s-a mai întors niciodată de unde a plecat. Marian Vanghelie a vorbit despre acest lucru. 

Eu nu cred că documentele au fost șterse și rescrise de un specialist, nu îl bănuiesc pe Danileț să fie vinovat de această infracțiune. Până la urmă am obținut dovada finală că până la urmă am avut dreptate în tot ce ziceam", a completat jurnalistul.

Evenimentul Zilei a publicat raportul semnat de ministrul Justiţiei din 2008, Cătălin Predoiu, cu privire la arhiva SIPA în car sunt semnalate o serie de nereguli în activitatea comisiei desemnate de Monica Macovei pentru a inventaria arhiva SIPA, din care a făcut parte și Cristi Danileț.