Fiul unei cunoscute JUDECĂTOARE a CĂLCAT STRÂMB pentru ultima oară. Polițiștii l-au ARESTAT IMEDIAT

Fiul unei cunoscute JUDECĂTOARE a CĂLCAT STRÂMB pentru ultima oară. Polițiștii l-au ARESTAT IMEDIAT

Andrei Lazăr, fiul judecătoarei Liliana Lazăr, a fost arestat pentru că a încălcat prevederile controlului judiciar. Tânărul a mai fost implicat în numeroase incidente violente.

Andrei Lazăr este cunoscut pentru comportamentul violent pe care îl are și pentru faptul că s-a remarcat, de-a lungul timpului, prin bătăi şi violenţe. Ultimul scandal în care a fost implicat acesta a avut loc la sfârșitul anului trecut, în decembrie. Procurorii au stabilit ca Andrei să fie pus sub control judiciar după acesta, împreună cu Alin Andrei Nicolae, zis „Impresie” l-au ameninţat şi agresat pe patronul unui bar din Craiova cu un cuţit, informează Cancan.

„Cei doi se aflau sub control judiciar de la data de 09.01.2018, având de respectat mai multe condiţii dispuse de instanţa de judecată. În urma monitorizării efectuată de poliţişti din cadrul SIC - IPJ Dolj, cu privire la modul de îndeplinire a obligaţiilor aferente controlului judiciar, s-a stabilit că cele două persoane au încălcat obligaţiile, aspecte care au fost aduse la cunoştinţa instanţei de judecată. În baza documentaţiei prezentate de poliţişti, Tribunalul Dolj a dispus schimbarea măsurii controlului judiciar în arest preventiv, începând cu data de astăzi (luni,n.r.). Mandatele de arestare preventivă au fost puse în executare de către poliţiştii SIC – Biroul de Supravegheri Judiciare, care i-au depistat pe cei doi şi i-au introdus în Centrul de Reţinere şi Arest Preventiv Dolj”, au declarat reprezentanţii IPJ Dolj.

La începutul lui decembrie 2017, băiatul judecătoarei a lovit o maşină în trafic cu o bâtă. De-a lungul anilor, tânărul a fost reţinut de mai multe ori, fiind implicat în numeroase conflicte. 

Ne puteți urmări și pe Google News

În februarie 2016 a fost reţinut pentru că ar fi înjunghiat un tânăr cu o baionetă în faţa a sute de tineri în faţa Casei Studenţilor din Craiova. Andrei Lazăr a fost implicat în primul scandal la vârsta de 21 de ani, mai exact în 2007. Pe 27 martie l-a tăiat la mâini cu sabia pe Mario Aranghelovici, care mergea pe trotuar împreună cu soţia sa, mai scrie Cancan.

În aprilie 2010, Andrei Lazăr a fost protagonistul unui alt scandal într-un bar din Craiova, împreună cu doi prieteni. Imediat a fost reţinut pentru ultraj contra bunelor moravuri şi tulburarea liniştii şi ordinii publice, însă procurorii au decis că poate să fie cercetat în stare de libertate.

Potrivit sursei citate, judecătoarea Liliana Lazăr, mama lui Andrei, a cerut în urmă cu câţiva ani să fie transferată de la Judecătoria Craiova la Judecătoria Mangalia.