Evenimentul Zilei > Social > CEA MAI NEAGRĂ PERIOADĂ a Andreei Marin. Cât de GREU i-a fost să uite: „NU AM REUȘIT să mă pun pe picioare!”
CEA MAI NEAGRĂ PERIOADĂ a Andreei Marin. Cât de GREU i-a fost să uite: „NU AM REUȘIT să mă pun pe picioare!”

CEA MAI NEAGRĂ PERIOADĂ a Andreei Marin. Cât de GREU i-a fost să uite: „NU AM REUȘIT să mă pun pe picioare!”

Deși a trecut prin clipe grele, Andreea Marin, celebra prezentatoare a emisiunii „Surprize, surprize”, a reușit să-și mențină zâmbetul pe buze și să meargă mai departe.

Andreea Marin și-a pierdut ambii părinți, mama vedetei murind când ea se afla la o vârstă fragedă, iar tată ei, acum doi ani

În plus, aceasta a trecut prin trei divorțuri.

Vedeta a mărturisit că cel mai greu moment a fost moartea tatălui său, care era și cei mai buni prieteni.

"Anul acela a fost greu din punct de vedere personal pentru mine. În primul rând din cauza pierderii tatălui meu, pe care nu o așteptam. Și, oricât de puternică aș fi, pentru că sunt un om care a trecut prin multe, după asta nu mi-am revenit. N-am reușit să mă pun încă pe picioare. Poate pentru că tatăl meu era un om foarte hotărât. Era un sprijin pentru noi toți cei din familie.

Și practic acum am devenit eu cea mai vârstnica din familie. E o responsabilitate pe care o simț apăsătoare. Era un bărbat romantic, care citise mult. Am rămas cu multe de la el. Pe de altă parte, el n-a fost pentru mine doar un tată. Gândește-te că noi am trecut împreună prin cel puțin o dramă, eu fiind copil la acea vreme. Și nici tata nu era atunci prea vârstnic, avea 38 de ani. În momentul pierderii mamei, căci despre el vorbim, noi am devenit cei mai buni prieteni", a afirmat Andreea Marin, conform B1.

Publicat in categoriile: Social
Ne puteți urmări pe Facebook, Telegram sau pe Google News
Accesează: