Evenimentul Zilei > Social > Andreea Marin, OPERATĂ DE URGENȚĂ! I-a fost afectată COLOANĂ – Zâna a ajuns la CAPĂTUL PUTERILOR
Andreea Marin, OPERATĂ DE URGENȚĂ! I-a fost afectată COLOANĂ – Zâna a ajuns la CAPĂTUL PUTERILOR

Andreea Marin, OPERATĂ DE URGENȚĂ! I-a fost afectată COLOANĂ – Zâna a ajuns la CAPĂTUL PUTERILOR

Andreea Marin a fost operată la o clinică din Capitală, în urma unor probleme grave la coloană. Zâna a postat pe contul de socializare un mesaj, în care le mărturisește prietenilor virtuali cum se simte.

„Sunt bine, voi fi și mai bine și vă mulțumesc pentru gândurile bune, dragii mei, nu vă pot răspunde încă individual, de aceea o fac prin acest mesaj, dar mă voi odihni și îmi voi recăpăta forța, promit. Deja zâmbesc, deci sunt bine. Am scăpat de o povară care apăsa pe coloana mea și îmi îngreuna viața, așa că de acum … voi zbura.? Eu sunt optimistă, fiecare pas în direcția bună e important, dar nu voi înceta nici să critic, în spirit constructiv. Doar vorbind liber și obiectiv despre realitate o putem schimba. Sănătate, că-i mai bună decât toate!' a scris Andreea Marin, pe pagina ei de Instagram.

 În urmă cu o lună, Andreea Marin a oferit detalii despre operația pe care urma să o facă.

„Voi intra pe mâinile domnului doctor Dragoș Zamfirescu, specialist în chirurgie plastică și microchirurgie reconstructivă, peste o lună și ceva, într-o intervenție care sper să fie în regulă. Săptămâna viitoare voi afla exact cum stau cu analizele și care e rezoluția', a declarat vedeta, conform B1.