Evenimentul Zilei > Monden > Andreea Marin a vrut să fie cea mai frumoasă femeie din țară. Cum a ajuns să participe la Miss România
Andreea Marin a vrut să fie cea mai frumoasă femeie din țară. Cum a ajuns să participe la Miss România

Andreea Marin a vrut să fie cea mai frumoasă femeie din țară. Cum a ajuns să participe la Miss România

Andreea Marin a suferit o pierdere incredibilă, iar la originea acesteia se află o femeie care a devenit celebră în politica din România, ocupând una dintre cele mai înalte funcții în stat.

Andreea Marin a participat în trecut la Miss România, dar nu a câștigat competiția. Ea a dezvăluit cum a ajuns să urce pe podium alături de alte tinere, care devenit între timp persoane publice.

Andreea Marin (48 ani) este una dintre cele mai cunoscute prezentatoare de televiziune de la noi din țară. Puțini știu însă că, în urmă cu 30 ani, și-a încercat norocul și la un concurs de frumusețe. A participat la Miss România, dar spune că ideea nu i-a aparținut.

„Când aceam vreo 19 ani, prietenii mei mă tot împingeau de la spate să mă înscriu. A fost o experiență. Pentru mine nu era ceva care să mă propulseze în viață. Cred în ce am în cap mai degrabă!“, a declarat Andreea Marin.

Nu a fost singura vedetă care a concurat în acel an pentru titlul de Cea mai frumoasă femeie din România. Pe podium au mai defilat Simona Pătruleasa și Roberta Anastase, ultima fiind și câștigătorea concursului. Roberta Anastase s-a axat apoi pe politică, iar Simona Pătruleasa, a ales televiziunea, la fel ca și Andreea Marin.

A mai urcat pe podium

Concursul Miss România nu a fost însă singurul moment în care Andreea Marian a defilat în rochie de seară. Deși nu a fost niciodată interesată de o carieră de model, ea a acceptat, de-a lungul timpul, să participe la prezentările mai multor designeri renumiți.

„Am mai urcat ocazional pe podium, cu plăcere, pentru oameni frumoși și talentați. Am început istoria Surprizelor (n.red emisiunea pe care a prezentat-o la TVR timp de opt ani ) cu o creatoare de asemenea cunoscută: Doina Levintza. Nu pun foarte mare preț pe lucrurile astea, pe etichete, pun însă preț pe felul în care te face să te simți o haină atunci când o așezi pe tine, indiferent că are un nume cunoscut sau nu“, a mai spus Andreea Marin.

Cum își alege ținutele

Prezentatoarea a dezvăluit și cum își alege ținutele și ce culori preferă să poarte. „Prefer albul și negrul, prefer simplitatea, detaliile care pot fi puțin deosebite, scoțând din comun o croială clasică de pildă. Nu cred că haina face pe om, cred că haina îl ajută pe om. Dacă nu ești om cu adevărat, nu ai nicio șansă, orice haină ai purta!”, a mai spus Andreea Marin, pentru impact.ro.