Andreea Mantea este o mamă singură, care își împarte timpul între carieră și creșterea și educarea lui David, băiețelul rezultat din relația avută cu luptătorul Cristi Mitrea, câștigătorul concursului „Burlăcița” și al inimii frumoasei brunete.

Recent, Andreea a făcut o declarație prin care a uimit. În cadrul unei emisiuni de televiziune, vedeta a fost întrebată care este cel mai nebunesc loc în care a făcut sex. Lipsită de inhibiții, Andreea Mantea a răspuns ferm: „Cel mai nebunesc loc în care am făcut dragoste a fost în lift”.

Ultima relație avută de brunetă a fost cea cu luptătorul Cristi Mitrea, alături de care are un băiețel pe nume David. Deși credea că trăiește povestea vieții ei, Andreea a fost abandonată de Cristi pe când era însărcinată în șase luni. La nașterea băiețelului, Mitrea a declarat că nu vrea să recunoască copilul, iar bruneta a spus că nu își dorește sprijin financiar din partea acestuia. Deși au încercat, de multe ori, să se împace, cei doi au ajuns la concluzia că este mai bine să-și continuie viețile unul departe de celălalt.