Evenimentul Zilei > Monden > Andreea Mantea, apariție incendiară la malul mării. Fanii au fost în delir
Andreea Mantea, apariție incendiară la malul mării.  Fanii au fost în delir

Andreea Mantea, apariție incendiară la malul mării. Fanii au fost în delir

Andreea Mantea și-a extaziat admiratorii după ce, de curând, a acceptat să pozeze în costum de baie, lucru pe care nu l-a mai făcut de foarte multă vreme, având unele probleme legată de felul în care arată.

După o lungă perioadă în care a evitat să pozeze goală, Andreea Mantea, vedeta de la Kanal D, a acceptat să posteze fotografii în care apare în costum de baie.

Deși este considerate una dintre cele mai apetisante femei din showbizul românesc, vedeta Kanal D s-a tot ferit să apară în costum de baie, în fotografii, deoarece era nemulțumită de fizicul său și se simțea nesigură de felul în care va fi privită de admiratori. Mai precis, Andreea era nemulțumită de „șunculițele” care, considera, o dezavantajau.

La insistențele fanilor, care îi transmiteau că este foarte frumoasă și că așteaptă de la ea o fotografie în costum de baie, „să ne încânţi vederea“, Andreea replica, neîndruplecată:

„La ce şunculiţe am, nu vă încânt vederea“.

De curând, însă, Andreea Mantea, care a slăbit foarte mult în ultima perioadă, a acceptat să pozeze și în costum de baie, pentru fani. Vedeta postului de televiziune Kanal D a fost foarte apreciată pentru fotografia pe care a pus-o pe contul ei de Instagram, admiratorii din mediul virtual întrecându-se în a-I face complimente.

Fotografia de pe Instagram, cu Andreea Manta în costum de baie, a adunat numeroase aprecieri, de la admiratorii încântați.

De curând s-a aflat că vedeta de la Kanal D este îndrăgostită și se simte împlinită și fericită în brațele unui bărbat misterios. Deși a refuzat să ofere prea multe informații despre noul său partener de viață, în cele din urmă s-a aflat că noul iubit lucrează tot în televiziune.  În plus, s-a mai aflat că cei doi sunt împreună de patur sau chiar cinci ani, iar relația se află pe drumul cel bun.

Potrivit apropiaților vedetei, misteriosul bărbat i-a pus pe deget inelul de logodnă. Astfel, nu este exclus ca în perioada următoare să aflăm despre planurile de nuntă ale Focoasei brunete de la Kanal D.

Publicat in categoriile: Monden
Ne puteți urmări și pe pagina noastră de Facebook sau pe Google News
Accesează: