Evenimentul Zilei > Monden > Andreea Mantea a cedat nervos la Puterea Dragostei: „Nu înțeleg ce problemă ai?!”
Andreea Mantea a cedat nervos la Puterea Dragostei: „Nu înțeleg ce problemă ai?!”

Andreea Mantea a cedat nervos la Puterea Dragostei: „Nu înțeleg ce problemă ai?!”

Epidemia de Coronavirus a încins spiritele şi la emisiunea Puterea Dragostei, a cărei gazdă este Andreea Mantea.

Fanii show-ului prezentat la Kanal D au asisstat la un schimb tăios de replici între prezentatoare şi una dintre concurente, Andreea Oprică.

Andy a ajuns în Turcia din România și a fost băgat la izolare pentru 14 zile, înainte de a intra în contact cu concurenții de la Puterea Dragostei, dar asta a nemulţumit-o pe Oprică.

Conform wowbiz.ro, Mantea a explicat motivul pentru care acesta nu a intrat încă în casa Puterea Dragostei deși toți știau că Andy este în Turcia: „Andy este în izolare. Nu i-a cerut medicul, pentru că analizele lui sunt bune… dar astea sunt regulile. Cât ai așteptat până acum (n.r. – s-a adresat Andreei Oprică), nu mai poți să stai 14 zile?”

„El a zis că vrea să plece, că nu stă singur în hotel. Nu înțeleg de ce trebuie să stea izolat 14 zile dacă nu are nimic. Nu are nimic. De ce să stea singur la hotel?”, a replicat concurenta.

Andreea Mantea s-a enervat după această remarcă şi a contraatacat tăios: „Este așa mică și ușoară această condițe, nu înțeleg ce problemă ai.

Știi, din păcate, ca tine sunt foarte mulți dintre români, din populație, și de aceea am ajuns unde am ajuns astăzi, din păcate. Sunt reguli simple care trebuie respectate: 14 zile stai singurel, nu iei contact cu oamenii, porți mască, preventiv.

Este atât de simplu să prevenim. De asta s-a ajuns aici, pentru că oamenilor le este greu să înțeleagă.”

Amintim pentru fanii emisiunii că Andy se întoarce la Puterea Dragostei pentru Andreea Oprică, fata despre care de câteva luni se tot spune că s-a văzut cu el în afara casei.

De asemenea, circulă şi zvonuri conform cărora aceştia îşi trimit zilnic mesaje și că Andreea îl vrea în casă pentru a încerca o relație cu el. Duminică, 22 martie 2020, pe Andy postat o poză ce pare făcută chiar în Istanbul și toți fanii lui au fost încântați pentru că întoarcerea lui la Puterea dragostei ar putea să nu fie doar un zvon. Confirmarea marii reveniri a venit în emisiune chiar de la Andreea Mantea, zilele trecute.