Andreea încearcă pe cât se poate să profite de timpul liber pe care îl are, chiar dacă se află în izolare de aproape două luni din cauza virusului chinezesc, scrie Cancan.

Este foarte atentă la alimentație, întrucât dorește să își păstreze silueta de invidiat pe care a afișat-o atâția ani în fața fanilor, dar nu „trage chiulul” nici de la sport, activitate ce o desfășoară în curtea casei sale.

Chiar dacă nu se compară cu un antrenament complet efectuat la o sală de fitness unde mai sunt și alte persoane, iar atmosfera este alta, Andreea Bălan este perfect mulțumită de compania de care are parte în timpul exerciților făcute acasă. Fiica ei cea mare, Ella, o asistă mereu și o încurajează.

Cântăreața a postat câteva fotografii și le-a arătat fanilor care sunt exercițiile care o ajută să aibă un corp perfect.

„Dansul mă menține în formă, dar dacă nu sunt alături de echipa mea în acestă perioadă să dansăm până la epuizare, fac exerciții în gradină spre amuzamentul Ellei care mă imită”, a spus Andreea Bălan.