Anda Adam, mașini de sute de mii de euro. Cum și-a personalizat vedeta bolizii

Anda Adam, mașini de sute de mii de euro. Cum și-a personalizat vedeta bolizii

Anda Adam este pasionată de mașini de lux, dar unice. Drept urmare dacă la reprezentanță nu le-a găsit pe placul ei, diva a făcut tot ce i-a stat în putință să le transforme. Așadar în acest moment vedeta se laudă cu un BMW i8. Mașina are niște caracteristici unice.

Este hibridă, dar chiar și așa atinge 100 de kilometri la oră în doar 4, 4 secunde. Viteza maximă pe care o poate atinge este de 250 de km/h, semn că Andei îi cam plac bolizii puternici. Desigur că are și un design futuristic, dar pe care vedeta l-a potențat.

Mașini speciale pentru o divă ca Anda Adam

După ce a dat 150.000 de euro pe această bijuterie Anda Adam a decis să o personalizeze. Drept urmare a mai investit o sumă considerabilă pentru ca mașina să arate așa cum își dorește. Practic bolidul nu poate trece neobservat având în vedere coloritul pe care îl are acum. Aceasta nu este singura mașină pe care o are vedeta. Anda Adam mai deține un Porsche Panamera a cărui valoare este de zeci de mii de euro.

Desigur că nici această mașina nu a scăpat de amprenta Andei. Așa se face că vedeta a decis că bolidul va fi verde neon. Drept urmare l-a colantat în consecință și este foarte încântată de ce a ieșit. Cu toate acestea vedeta se declară fanul oricărui mijloc de locomoție. Deși a investit foarte mulți bani în bolizii ei, Anda Adam nu uită de unde a plecat.

Ne puteți urmări și pe Google News

Sursa: Instagram

Ar merge și cu Tico, fără să aibă stres

Drept urmare nu s-ar feri să conducă o mașină mult mai ieftină, câtă vreme aceasta o duce acolo unde are nevoie. ”Merg și cu asta, și cu Tico daca e. Nu am nici măcar un stres. Prea puțin contează!

Nu sunt astea valorile reale în viață”, a declarat vedeta în trecut când a fost întrebată de valoarea mașinilor. Deși nu a fost văzută în vreun Tico, nu ne-ar surprinde ca vedeta să facă și o astfel de aroganță.